![]() |
MP4 Player + Modulator FM
6 Attachment(s)
Brondi Multimedia(replica I-pod) Mp4 player, capacitate de stocare 1GB .
Caracteristici : -Display cu 65.000 de culori -Mp3 Player -Radio FM -Photo Book -E-book reader -Video Player -Functie de reportofon(salvare in format wav) -8 EQ(jazz,classic,pop,custom.....) -Auto power off Formate suportate:MP1,MP2,MP3,WMA,WAV ETC. Alte specificatii: Dimensiuni : 90mm*41mm*7mm(L*W*H) Greutate:42gr Ecran: 1.5" 65k True Color CSTN Autonomie acumulator pana la 6ore . Vine cu manual, cutie, casti , cd cu driver ptr PC , agatatoare de pus la gat , incarcator ptr priza (se incarca si prin cablu USB la PC) . Aparatul nu este nou, a fost folosit o perioada scurta de timp si se prezinta intr-o stare foarte buna atat estetic cat si functional . Singura problema este ca a fost refacuta intrarea firelor in mufa de la cablul lui de alimentare, deoarece am avut cablul lasat in casa pe jos si a calcat cineva pe el Wireless FM Modulator , folosit de cateva ori . Se alimenteaza la bricheta masinii, are intrare jack normala si adaptor pentru mini-jack si functioneaza pe urmatoarele frecvente : 107.1 , 107.3 , 107.5, 107.7, 107.9 MHz Pozele sunt reale . Pret total 100ron . Date de contact: Cozmin Tel:0724.76.75.55 YM:cozmino |
Re: MP4 Player + Modulator FM
Sus cu el ! ! !
|
Sus cu el ! ! !
|
Sus ! Accept si schimburi !
|
Sus ! ! ! ! ! !
|
Se poate inchide...Le-am luat eu:lol:
|
Subscriu , ;) mersi man , eu uitasem sa postez .
Multumesc ! ! ! |
vand ji eo unul
e zipy Coyote 1 giga +memorie extensibila are 65 000 culori 1,5" ecran TFT casti tot pretz un mil |
Quote:
Deschide-ti un topic nou, in care sa postezi ceea ce ai de vanzare . Nota moderator : Se poate inchide ! ! |
asa e:lol: fa-ti alt trhead...
p.s. dupa ce l-am luat de la tine l-am mai tinut o saptamana si ii lam vandut lu varumiu cu 250 ron:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning