![]() |
Ce mp3 sa imi aleg ?
Am o simpatie pentru pioneer si cred ca unu din modele astea mi s-ar potrivi !
http://www.onlinecarstereo.com/CarAu...ms=14534,14118, care ziceti ca ii mai bun ! Sau recomandati-mi altceva mai bun poate si mai ieftin ceva frumos ! Mersi mult |
mie imi plac....si cred ca suna si bine...
vad ca nu te intereseaza dvd-urile.... ar mai fi alpine d vazut...si mai sunt si altii dar ei sunt grosul in tuning acuma...poate printre cei mai implicati. A, si mai e si Sony da sunt asa scumpe de nici nu ma mai uit la ele... :wink: |
|
eu sunt fan inraint al lui JBL
pretu este bun iar firma este buna .... dar dupa parerea depinde si daca itzi place un player complicat sau unu doar pentru muzica |
Pai eu vreau sa imi iau ceva mai complex !! dar nu stiu ce sa aleg
|
Eu daca ma hotarasc sa imi iau ma duc la Cernauti in Ukraina ca acolo is preturile mult mai ieftine daca la noi ii 360 de euro de acolo il iau cu vreo 300 de dolari
|
http://www.aoy.ro/customer/product.p...9bbda2069f45ce
dute la pagina asta este ce vrei tu :D parerea mea :)) |
la HU: eu merg pe alpine, nu stiu de ce dar peste tot am citit numai lucruri bune depsre fidelitatea sunetului la gama alpine.
|
Re:
Quote:
|
Da dar un Alpine\\\\\\ bun ii mai scump decat un pioneer !!
|
pioneer e miezu ... pana si negri aia in muzica aduc aminte de pioneer :P
|
Care negrii? Aia care nu stiu cum se scrie Pioneer. Respect pt ei :lol:
|
cam asa ceva .. nu stiu eu cum se scrie , nici cum se seteaza , da stiu ca e cel mai scump si cel mai bun , de aia il baga in masinile lor :D
|
Re:
Quote:
HU alpine care in state l-am gasit la 160$ (cu transport ... il scoti pe la 200$) l-am gasit aicea (cel mai ieftin posibil) la 300$ asa ca daca ai pe cineva care sa ti-l aduca iesi la pret bun mai precis de asta e vorba (e cam 8 mil jumate la noi in magazin) Alpine CDA-9847 |
si poti sa imi faci si mie rost ? de unu dar nu ca al tau ceva mai avansat cum ar fi Alpine\\\\\\ CDA9855R
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning