![]() |
MaXiM 4000e
ce-mi propuneti pe la suma asta.eu imi cam indrept atentia spre cielo mom,dar imi surade si o mazda mx3 vazuta aici pe site.chiar nu stiu ce sa aleg.va fi prima masina si voi avea nevoie de o masina care nu cere ingrijire permantenta si costuri monstruoase de intretinere.orice sfat e binevenit
|
Re: MaXiM 4000e
pai... atunci as zice sa mergi spre un cielo... oricum trebuie sa fii constient ca masinile din ro pana in 4000 de euro... sunt general destul de uzate... iar o masina gen mazda aia(e frumoasa intr'adevar) e greu de intretinut(gandeste'te ca nu mai se fabrica) deci piesele sunt destul de greu de gasit... oricum.... o supernova sau un cielo... poate un clio ceva.. orienteaza-te... succes!
|
din proprie experienta spun sa nu cumperi cielo pt ca sunt praff
mai bine te indrepti spre o dacia solenza cheala este cu mult mai buna avand in vedere ca nu prea vrei sa bagi bani intro masina si un cielo la 4000 te va manca de bani spun din proprie experienta te ruineaza si apoi regreti solenza este cea mai indicata la pretul asta nus fan dacia dar la bani astia este tot ce este mai bun solenza - consum redus fiabilitate buna an destul de bun fata de alte masini la bani astia etc |
frate... problema e ca posesorii de solenza si samsarii s-au cam prins... asa ca mie mi se pare k la pretul ala solenza cat de buna dacie o fi e... nu poate sa valoreze atat.... adica in 3-4 ani scade pretul ei cu 1000 de euro?!?... in fine... adevarul e ca tot o "romanca" e buna... sau ... ce-o vrea banii tai...
|
da,solenza ar fi o alegere buna,daca ai putea sa iei una diesel ar fi si mai bine:lol:
|
ms mult de sfaturi,da am o oarecare respingere fata de masina autohtona.oricum masina nu cred ca o voi tine prea mult timp,cred ca maxim pana-n primavara.se schimba situatia in vre-un fel in cazu asta?merita cielo?
|
Da Dar Nici Cielo Nuti Lua Ca Ai Sa Regreti Ai Sa Vezi
Consum Mult Si Foarte Multe Defecte |
ok,atunci cielo iese din calcul.da de twingo ce ziceti? daca nu ma insel au motoare 1.2 8v si 16v care sunt si pe clio.am vazut ca au tot felul de dotari de la geamuri el la trapa si la computer de bord.sau ce alte propuneri mai aveti?
|
un opel tigra...? se intretine usor masini bune
|
poti merge pe gama de masini mici gen tico, matiz, twingo, polo mai vechi (a se citi mult mai vechi), astra 94, espero etc. Cielo, masina buna daca o iei pentru mers, daca o iei pentru rupt...
aaa cu noroc iei un urs sau un golf2, chiar putin aranjate. numai de bine |
Un Opel Vectra A ar fi perfect la banii astia si in plus
Quote:
|
1 Attachment(s)
Subscriu, un Opel Tigra ar fi bun si daca , cauti gasesti sub 4.000 inmatriculat. Eu am luat unul in martie cu 3.600(an 96, 139.000km, a fost masina unei femei, motor de 1.4 16v 90cp,cutie manuala 5+1, geamuri electrice, alarma,2 airbaguri, abs, discuri ventilate fata,inchidere centralizata, faruri electrice,proiectoare, cd player jvc, statie, subwoofer kenwood 12", jante aliaj 15", fara pic de rugina...........) . Am investit 11milioane dupa ce am luat-o(amortizoare spate-cele de pe fata le schimbase ea inainte sa definitivam tranzactia,pompa de apa, curea si role distributie, ulei,filtre, lichid servo, cablu kilometraj). De atunci am mai schimbat un releu(30ron) , uleiul si benzina :D .
Si cel mai important, preturi la piese acceptabile. |
oare gasesc tigra in banii astia? vectra ca si ursu nu sunt de mine,nu ca nu mi-ar placea un ursulet,da ii trebuie multa atentie acordata.mom oscilez intre tico,twingo (dif cam mare de pret intre ele da parca merita) si mai nou tigra :P.oricum ms mult de sfaturi.cum m-am hotarat va anunt
PS: frumoasa tigra ta,s-o conduci sanatos |
daca cauti poate totul este posibil
|
nu lua solenza e cea mai supra evaluata masina de pe piata
dacia scrie pe ea si tot dacie va ramane suspensie mult prea rigida,s-au fabricat prea putine si nu o sa se mai gaseasca piese,ambreiajul care nu tine mai mult de 30-40 mi km (vedeti daciaclub) probleme cu pompa de apa la unele,stergatoare care scartaie ca toti dracii cand ploua putin , s.a.m.d cielo e muult peste dar consuma mai mult.. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning