![]() |
Vand Passat 1.9 Tdi
2 Attachment(s)
-VW passat din 2000, 1.9 TDI-PD, (170-180cp)
-DOTARI-scaune incalzite, climatronic, 8 airbaguri, telefon original, ABS, ASR, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice+incalzite,computer bord, MP3. -MODIFICARI-grila fatza tuning, faruri cu angel eyes+xenon, suspensie KW, jante pe 17, discuri frana fatza+placutze sport, turbo+intercooler tuning,folie omologata,evacuare completa sport,cip tuning, kit ambreaj+volanta noi. -BONUS-jante si cauciucuri de iarna, farurile originale, suspensia originala, casetofonul original,intercooleru original |
Re: Vand Passat 1.9 Tdi
TEL: 0721272852 sau 0788215254
PRET:discutabil |
up de la mine... merita toti banii ;) pe langa alte passat'uri care tot atata costa, asta kiar fuge si arata intr-un fel
|
Quote:
p.s.: din ce stiu eu, tb pus si un pret ... :peace: |
corect... m-ai prins :oops: , credeam ca a pus Cata (WRC) pretul... din ce stiu e undeva la 10/11 mii de euro :rolleyes2
|
merge foarte foarte bine, ne-am 'intalnit' odata pe magheru si nu imi venea mie sa cred ca e doar un diesel... :)
|
de la mine ai cadou sticky ;)
|
Pretzu este de 10.000 euro
|
up............!
|
up up up!!!!!
|
2 Attachment(s)
..........
|
merita totzi banutzii.... dar ce masina vrei sa itzi iei dupa ce o vinzi pe asta?
|
inca nu m-am hotarat ma bate gandu la ceva benzina cu toate ca st extra multzumit de TDI inca nu stiu........
|
uppppp!!!!!!
|
masina suppper ok .........
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning