![]() |
ajutati padurea sa creasca
|
Re: ajutati padurea sa creasca
nu stiu daca merge pe un site dedicat masinilor dar in fone aici e tot ceea ce nu poate fi incadrat asa ca .....
si cum merge chestia asta ?votezi si se planteaza un pom real sau cum? |
nu..e un joc pe net..ii da lui puncte sau ceva de genu, nu tuner? se poate vedea si in link useru lui: tuneradrian.:D oricum o sa dau click in fiecare zi:P
|
nu stiu exact regulile da eram curios cat de mare poate creste padurea la fiecare utilizator care intra pe pagina mai apare o frunza :) pt a castiga trebuie sa strang 100 milioane de frunze :) si banii se doneaza unei fundatii AQUAVERDE (nici nu am auzit de ea)
|
ce porcarie :evil:
|
stiu ca e o porcarie dar am 60 de frunze :)
|
si tre sa faci un milion? :))
multa bafta |
bleah...ce draq e aiciea....:evil: ....
|
o tampenie de joc! nici nu se poate numi joc..practic nu faci nik ..te rogi sa dea fraierii click pe link sa-ti creasca tie padurea! joc tampit rau ! nu mai sunt jocuri cum erau o data gen CRIMZ in debara si faze gen clanuri prieteni batai la care trebuia sa ai si putin cap :)
|
Quote:
|
sa inchida cineva topicu asta ....:|
|
altu cu padurile :), da cine sa le salveze noi forumisti? Mergem toti forumisti in padure cu apa si de ia foc stingem copacu?
|
sasha nu fi rea ca deja am 123 de frunze :)
|
ai 123 de funze.. si pana la 100 de milioane de frunze.. cat mai e.. vrei sa iti si calculez?:))
|
si daca e sa castigi ce primesti?
sau care e scopul jocului ,ca oricum nu are nici un efect in plan real :( |
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning