![]() |
Claus (ZLR) 1 loc la Oradea Crazy Tuning Show IV
Crazy Tuning Show IV - 24 aprilie 2005 - Oradea
Astazi a avut loc Crazy Tuning Show IV in Oradea. Claus aka ZLR, membru Insomnia Racing a castigat primul loc la CEL MAI FRUMOS SISTEM AUDIO si locul 3 la CEL MAI FRUMOS INTERIOR Il felicitam! CEL MAI FRUMOS INTERIOR 1.POLO BH-03-LGY 18 VOTURI 2.DACIA BH-07-HMV 16 VOTURI 3.FOCUS B-34-ZLR 6 VOTURI CEL MAI FRUMOS SISTEM AUDIO 1.FOCUS B-34-ZLR 17 VOTURI 2.CALIBRA BH-06-UIA 16 VOTURI 3.POLO BH-03-LGY 11 VOTURI Discutie pe 4tuning.ro: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=45 INSOMNIA POWER |
Re: Claus (ZLR) 1 loc la Oradea Crazy Tuning Show IV
clau,cind mai vii pe la oradea?
trebuie sa primesti o diploma,nu? |
trebuia sa plece zilele astea din cate am intZeles eu :D:D:D ... sper ca atZi avut grija de mashina lui ... ca altfel ne suparam!
respecte baietii din oradea :) |
Re:
Quote:
|
de cand e stopul ala asha ... nici claus nu mai shtie exact. ... tot ashteapta unele jmekere ... dar :D:D:D mai e pana le va primi :)
|
Re:
e intreaga!circula numai cu 2 oameni in fata precum e regula casei. :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: .. :wink: ..frumoasa mashina :wink:
|
sa-mi cada mie ....... daca ala de la volan nu e DonHacker
|
Re:
Quote:
|
stiam eu , e inconfundabil baiatu ala
btw ai idee cum a ajuns sa stea pe scaunul soferului ?! unde era claus ? wtf ?! |
Re:
Quote:
P.S Polif .. greg sorry de offtopicu asta ... stergeti mesajele cand le vedeti :oops: |
Re:
mai lasati baiatu in pace! :shock: :shock:
o sa sughita toata ziua,buna ziua! :D :D cum a reaparut cum toti pe el.(e de-al meu,nu de alta) |
Chill NSL_Doru ... suntem cu totzii un OffTopic TOTAL :) ... nu-i bai!
Claus a ramas in Bucuresti cu nishte trebi ... si a trimis doar mashina sa i-o \"termine\" baietii!!! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning