![]() |
Sportiva oldschool
3 Attachment(s)
Sa va prezint super-car-ul meu: Dacia 1410 Sport '88 :)
Prima poza e recenta, masina plina de praf si nisip de la un drum pe litoral :) Celelalte sunt din tinerete, adica de anul trecut :) |
Re: Sportiva oldschool
se prezinta bine .. cred ca i ar sta foarte bine cu niste jante si o alta culoare .. asta depinde de tine .. bafta .. si fara incidente
|
Nu mai pot sa editez ... :(
Pentru cei care nu o stiu de pe alte forumuri :), raspund d-acum la intrebari (daca or fi):
- nu-i pun spoiler, eleron si dungi - motorul e 1.6 cu-chiulasa :) de 1.4 - carbelitoru e dellorto dhla 40 - amortizoare tari (a la R5 de curse :) ) - arcuri taiate - interior: gol :) bord, volan si 2 scaune - jante standard superbalon :) Ce mai are in plus: axul de la furca bendixului facut dintr-un imbus potrivit, turometru de lada, vas de lichid de parbriz de frantuzoaica 1300, 5 butoane ca la gordini pe bord, pivoti de la batranii de la armata :), punte spate stramba de stau rotile ca la bmw, proiectoare maxell din vitan, filtru din vitan, evacuare conex taiata, radio philips mai vechi decat masina, suport de telefon super tare, s-a stricat dupa 2 zile ... si mai sunt ... daca imi mai amintesc va spun :)) |
Arata chiar foarte bine! Nisto pozele din spate ai?
|
1 Attachment(s)
Vrei sa vezi cum scrie "sport" pe spate ? :)
Poza cu tobele sport: |
alea din portbagaj sunt niste tobe :P .. ??
|
2 Attachment(s)
Motor cu filtre peste tot, nu scapa nimic nefiltrat :)
|
Frumoasa.
Simpla. Bravo. |
1 Attachment(s)
Bordul (pe la inceput, au mai fost adaugate lucruri)
|
Salutare KTA.
.poza cu tobele din portbagaj circula de mult,dar m-am amuzat si acum cand am vazut-o:lol: Imi place combinatia pe care-ai ales-o tu pt aceasta Sportiva,e super ok;) Ce zic eu ca ar avea loc pt mai bine este culoarea masinii si sa faci ceva cu jantele alea,caci culoarea lor in combinatie cu acel bleu urat nu da deloc bine..parerea mea(si vad ca ti-a mai spus cineva). Daca vrei ceva Old si Sport in acelasi timp incearca niste Gotti(cred ca te-ai gandit si tu la asta) sau dau bine si unele de Aro 10 exteriorizate;) In rest,imi place interiorul,"inima" Sportivei si partea fata(spatele nu l-am vazut inca). |
arata bine masina, felicitari.........
pacat ca nu sunt mai multi proprietari de dacii care sa reconditioneze masina nu sa isi bata joc de ea........ |
Ti-am vazut masina mai demult prin iunie pe la Politehnica parca pe strada Baia de Aries pe la garaje(acolo stai?) si am ramas uimit cat de bine arata.:-)
P.S. - Stiu masina si dupa daciaclub.:-) |
frumoasa rau sportiva ....
ce carburator e ala ? ca nu-l recunosc |
un corp dellorto ...
|
Masina arata foarte bine insa cred ca inca un carburator dellorto ar imbunatatii performantele.Problema cred ca este galeria de admisie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning