![]() |
Cumpar Cielo
URGENT.
Astept propuneri. :rolleyes2 |
Re: sal
3300 il am la bazar
|
Il vinzi?
Baga-te, e buna masina, merita si mai mult...e de Libia, modele bune rau ;) |
m-a ajuns foamea :)
glumesc. deja stiu masina urmatoare dar nu o sa va tradez tot vin la polivalenta ca prima dragoste cielo nu se uita niciodata. |
Hai ma fratilor,unde gasesc?
|
Quote:
|
Nu ti-a zis ma YBR ca o vinde el pe a lui? Ai o prima masina.... si e super ok. Mai cauta la Bazar, vezi ce mai gasesti acolo...
|
hai frate...dak nici cielo sh nu gasesti. Si p Google dak dai search si tot gasesti ceva bun, chiar f bun k 6000 E nu e chiar o suma mica. Succes
|
Il vand si eu pe al meu... 9990 euro din 2006 :twisted: :lol: Jenti Oz...:D
Glumeam...sau nu, daca ofera cineva pretul asta :lol: Serios acum, cum a zis si Snapy, gasesti Cielo cate vrei pe net. uite cateva site-uri, toate cu .ro: auto-vit, okazii, anunturimasini, vanzare-masini, anunt-auto etc. cauta pe net si, daca vrei sa ne dam cu parerea, pune link-urile aici si vedem ce si cum... |
apoi ma bag si eu daca tot se vand cielo`urile.
|
Inchide Fereastra
DAEWOO CIELO 1,5 GRI Pret: 6,500 EURO An fabricatie: 2006 Carburant: Benzina Rulaj: 10,000 km Capacitate: 1,500 cmc Locatie:BUCURESTI Inmatriculata RO Dotari: MODEL EXECUTIVE PRETUL AFISAT ESTE CEL DE VANZARE (INCLUSIV TVA DACA SE EMITE FACTURA) EXECUTIV=AER,GEAMURI....... ??????? |
Presupun Ca Si Garantie.
??????? |
Pret: 6,300 EURO An fabricatie: 2006 Carburant: Benzina
Rulaj: 15,000 km Capacitate: 1,498 cmc Putere: 60 KW Locatie:BUCURESTI Inmatriculata RO Dotari: SERVO-DIRECTIE; AIRBAG SOFER; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; URGENT, ESTE IN PERFECTA STARE DE FUNCTIONARE! PRETUL AFISAT ESTE CEL DE VANZARE (INCLUSIV TVA DACA SE EMITE FACTURA) ASTA E ''OALA''=STANDARD. MAI BINE PRIMU',CE ZICETI? |
primu' :lol:
de ce nu vrei astra g ?? |
cielo din 1997 1.5 dohc f bine intretinut tinuta in garaj in stare perfecta jenti al,mp3 sony,instalatie audio,statie SAL,sab,evacuare completa facuta sturimex de 9 luni(inca mai are garantie,telescoape noi pe gaz cu garantie,arcuri noi,placute frana ferodo(3 luni)si asta e full electric:P)etc..masina arata impecabil si merge pe masura. 4150e.discutabil.pun maine poze k nu am momentan.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning