![]() |
ce ziceti de bmw 725 tds? merita?
as dori sa imi iau un bmw 725 din 1997 cu 185000 km dar nu stiu nimic despre cum se comporta motorul si cam la cat am sa ies cu intretinerea pe an ? ma poate ajuta careva? pls
|
Re: ce ziceti de bmw 725 tds? merita?
nu are nimeni habar?
bmw e la 7000 euro in germnia il las inmatriculat acolo merita? |
Nu merita , foarte multi bani pentru o masina care nu merge inmatriculata , dar acum este alegerea ta .
Salut ! ! ! |
mersi de avertizare
in romania nu o sa poti sa iti aduci masini bune atata timp cat cei de la conducere importa masini tariceanu, tiriac si compania :D nu doresc sa o inmatriculez in romania unchiul meu e stabilit acolo o inmatriculez pe el, imi face contract de comodat si eu ii platesc toate taxele nu stiu daca motorul de 2500 tds e destul de puternic si de fiabil pt o masina de 1800 kg poate stie careva ps:masina e pt tata (50ani) |
2 Attachment(s)
ceva poze cu bmw-ul visat
|
adik masina care e in poza e cea pe care vrei sa o iei??arata frumos cea din poza dar acum depinde ce iti trebuie tie.motorul de 2.5l imi pare si sper sa nu gresesc are 143 caluti.cam putin in comparatie cu marimea masini.dar e buna pt plimbari.de ce nu optezi pt un seria 3 din acelasi an cu motor de 2.5l benzinar????193 de calutzi.asta e parerea mea.salutari si sper sa faci o alegere buna
|
masina arata f bine dar , motorul e cam mic pt greutatea ei !!! parerea mea
|
din cate stiu eu nu sa pus asa ceva pe modelul asta...sar putea sa ma insel...
|
Cica s-au pus,vezi pe forum mai jos ca e una identica.La 50 tatal tau nu se mai intereseaza de acceleratii si performante ci de confort/lux.Mi se pare masina ideala pentru el.
|
s-a pus :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning