![]() |
Logan MCV
atasez si eu cateva poze cu loganul meu. are motor de 1.5 Diesel de 70 CP. nu e cine stie ce, dar imi fac treaba cu el. o sa pun cateva poze cu el stock
|
Re: Logan MCV
nush d c nu merge sa pun pozele.
|
dai pe: Go advanced si apoi pe --->Manage attachments
|
6 Attachment(s)
stock....stock.....
|
1 Attachment(s)
cat de curand as vrea sa o fac asa.........momentan doar un tuning virtual........dar in viitorul apropiat cam asa o sa arate ;)
|
Multa bafta ... dar o sa ai cam mult de lucru s-o faci ca in VT. Apropo, de ce nu ai optat pentru 1.5 dCi de 85 de cai?
|
cand am comandat eu masina nu era motorizarea de 85 CP. eu am dat comanda de masina pe 24 martie, iar pe 24 mai am ridicat-o. deci nu aveam sansa pt 85 de CP.
P.S. Mi se pare foarte scumpa varianta cu motorul de 85 CP. este in jur de 13.838 Euro. este exagerat :rolleyes2 |
Ai dreptate... si cu un Chip Tuning cred ca ajungi la aceasi putere. Apropo, se pierde garantia la Chip daca il resoftezi?
|
asta nu stiu. ma batea gandul sa ii pun un CHip. dar am altceva de facut. vreau sa o modific la exterior mai intai si apoi la motor ;)
|
bine ai venit printre noi...sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea...ai planuri mari...sper sa iasa cum vrei...multa bafta si fara incidente...
|
zi-mi si mie cat te-a costat folia pe logan si cat ai dat pe portbagajul de pe masina. vreau sa imi pun si eu pentru ca este o problema cu spatiul atunci cand pleci intr-o calatorie pt ca avem amandoi varianta cu 7 locuri ;)
|
folia m-a costat 550 RON cu tot cu autorizare RAR (ceea ce zic eu ca se merita), si portbagajul cu tot cu suporti (Thule amandoua) a fost 1600 RON...(1300 RON cutia si 300 RON suportii);)
|
cum e cu folia noaptea?? nu te deranjeaza la parcari si la alte deastea?? mie deasta imi e frica. vreau sa ma urc intr-un logan cu folie si sa vad cum ma descurc noaptea cu el si apoi imi pun si eu....
|
nu te deranjeaza absolut deloc...gandeste-te, are transparenta 5 % din interior (deci 5 % din vizibilitate ti-o ia), pe cand 95 la % ramane...deci aproape ca nici nu o vezi...si oricum la mcv mai mult cu oglinzile exterioare ca in aia din interior vezi 5 tetiere...km atat...:D
|
daca o faci ca in poza virtuala esti campion
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning