![]() |
Eleron Golf 2 Home Made
3 Attachment(s)
Pareri Pt Eleron Sau Idei De Modificare
|
Re: Eleron Golf 2 Home Made
tinere nu te supara da kestia aia se kiama eleron??
nu stiu cum sazti zic so modifici dar pana o retusezi dao jos. |
util e macar? ai facut si tu un calcul ceva sau l-ai facut "la ochi"
|
tinere...dar e mai batran ca toti =))
nici mie nu imi place... |
mie unu mi se pare foarte tzaraneasca chestia aia.....cat si tribalu ala....pacat de masinutza
|
da-l jos :)
|
vinde-l repede vreunui tuner de dacii...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
pai k sa iti poata da cineva ceva sugestii spune'ne ce vrei sa faci la masina....in mare.....relativ....si chestia k nu da tribalu ala bine acolo e parerea mea....nu tre sa ma iei in seama tie tre sa iti placa k e masina ta....fiekre cu parerea lui....ai putea sa schimbi jantele....da acuma depinde si ce inseamna la tine "nu dispun de bani multi".....ai putea sa iti permitzi niste bbs'uri pe 15 sau ceva kre sa schimbe cat de cat masina zic eu.....nimic iesit din comun da garantat mai aratos decat in prezent....bafta! |
p.s. - felicitari pt eleronu dat jos....dak ma uit mai bine la masina ai putea sa pui o folie chiar...niste stopuri negre ar da bine pe masina....sa stii k schimba masina....destul de mult chestii dastea mici...marunte....:D
|
ai poza la semnatura ta
fa-o ca aia ;) |
Quote:
ar arata prea bine.....:D :D |
4 Attachment(s)
niste poze noi
|
1 Attachment(s)
salut eu zic sa pui eleronul inapoi mai rotunjestel un pic e aproximativ la fel cu cel facut de cei de la prostreet-tuning din cate se vede iti pun o poza ca sa iti faci o idee este si o pagina mai incolo de tot aici postat tot aici pe forum
|
eu zic sa strangi bani pentru un set de jenti si niste folie pe geam , orice masina se schimba foarte mult cu folie si jenti , lasa naibii prostiile alea de eleroane
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning