![]() |
vand urs
vand bmw 325 ursulet,masina are ca dotari...geamuri si oglinzi electrice,trapa,computer bord,scaune sport ass,bancheta alpina,ceasuri albe,volan m3,suspensie sport aproape noi,bucsaraie fatza noua,motor 2.5 cu serpi si radiator de racire a uleiului,janta 16,eleron m3,pleoapa faruri,gemuri fumurii omulogate rar,masina trage bine se poate si proba o vand urgent 1800 de euro mai multe rel la tel 0721 827 323
|
Re: vand urs
1 Attachment(s)
iincerc si o poza
|
se si dezmembreaza optional dar ar fi bien daca ar cumpara cineva toata,,uppp uppp
|
poti sa incerci cu mai multe poze, si cam cati km are? eventual poze si cu interioru?
|
1 Attachment(s)
poze mai multe nu prea mai am,,:( km are vreo 240 000 pe bord dar motoru este luat de pe alta masina de germania care nu mai stiu cat km avea:P
|
are actele in regula.. !?
|
pai daca o dezmembreaza tu ce zici??
|
anu fabricatiei? probleme la motor?
|
deci din punct de vedere tehnic masina este tzipla,mai necesita bani de bagat in ea dar asa cum este,este foarte buna...are ceva probleme si cu actele dar se poate circula in continuare pe nr astea...nu-i problema
|
uppppppppppp uppppppppp upppppppppppp
|
haide-ti mai baieti urs bun ca stare tehnic,,e tun,,,
|
Hai iti dua calibra mea mai dai u diferentza vrei ??
|
Quote:
|
Vezi ca masina este de vanzare pe undeva e una de braila
E linku in semnatura mea . Hai k vb daca e ceva 0726590649 sau DMYHAY messenger |
uppp uppp uppp haideti mai baieti am nevoie de bani
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
- Copyright 2026 4Tuning