![]() |
Caut ALFA
Caut un Alfa Romeo 147, merge chiar si in 3 usi.Motorizare de preferinta benzina.An 2001-2002.Nu ma supar daca e masina "proaspat" adusa din afara..:D
Daca e ceva cu pret bun merge si un 156. Ca dotari ma intereseaza geamuri electric-fata spate, clima si nu ar fi rau sa aiba si niste jante. Astept oferte cu pret si poze. |
Re: Caut ALFA
sau astept un semn de la cei ce aduc masini din afara....sa imi spuna ce imi pot oferi...
Nota Moderator: Vezi cu ridicarea anuntzului mai devreme de doua zile...acum am sters,daca recidivezi,voi fi nevoit a te penaliza. Multumesc pentru intelegere si pentru ca vei avea decentza sa citesti acum regulamentul sectiunii (e sticky,deloc greu de gasit !) |
4 Attachment(s)
Alfa Romeo 147 coupe
Pret: 10,900 EURO An fabricatie: 2004 Carburant: Benzina Rulaj: 74,000 km Capacitate: 1,600 cmc Putere: 120 CP Locatie:BUCURESTI Inmatriculata RO Dotari: EURO 4; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; MASINA ESTE IN STARE IMPECABILA,CARTE SERVICE |
ms ptr oferta franko, dar imi depaseste bugetul.tocmai de aia eu vroiam ceva ca an 2002..oricum e faina masina si bafta la vanzare..
|
mersi, si bafta si tie la gasirea masinii
|
bosss lasa si u un nr de tel. Am un Alfa exact cum vrei u
Alfa Romeo 147 TwinSpark Motor 1.6 16v, 120cp, an 04.2002 113200km,jante aliaj originale cutie manuala5+1,computer de bord faruri reglabile electric din interior geamuri electrice,oglinzi electrice servo-directie,abs,srs,asr clima(A/C) volan reglabil pe inaltime,10 airbag scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar,Cd-player Pioneer inchidere centralizata cu deschidere portbagaj din cheie piele de culoare crem cotiera centrala imbracata piele In caz de vanzare 4 bonus 4 genti originale Alfa cu anvelope Pret: 7200 usor negociabil. 0731178338 0788156218 poze gasesti cu ea ,ori aici pe site la sectiunea bazar,ori intra pe ID mess rdi_l si-tzi dau mai multe informatzii.ast |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning