![]() |
Idei Trabant
3 Attachment(s)
Ce sfaturi imi puteti da pentru acest trabant la tuning exterior ?
si imi cer scuze pt poze dar era nespalata si nu am nici una recenta :( o sa incerc sa mai pun darasha in mare daca ati putea sa o modificati :) Va multumesc |
Re: Idei Trabant
exterior:o vopsea misto.. (zic eu)... folie p geamuri... si jenti
interior: ceva muzica,un dvd retractabil in bord (de e loc)... un volan:)) k ala stock e urat,capat schimbator de viteze (capu acela) motor: un motor de ceva masina... dar tot asa mica:D Hai Bafta !!! |
2 Attachment(s)
Trabi :workout:
:arrow: |
eleronul acela...:rolleyes2 Pe o masina asa mica? ;)
|
ideii am si eu cu gramada dar vroiam sa vad ce pot face baietii virtual din el :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In mare cam asta o sa ii fac eu :) LE: Bineinteles ca interiorul nu o sa ramana neatins! Eu in prealabil am pregatit masina, date jos panourile, reparat unde era nevoie, etc :) |
Quote:
|
Quote:
|
fiti on-topic va rog.
|
3 Attachment(s)
Uite aici cateva idei. Am si eu un prieten care baga bani intr-un trabant o sa pun si poze are dvd 2woofers si continua....
|
2 Attachment(s)
sau asa.....
vezi ca e o filmare pe youtube cu un trabant facut la Pimp My Ride...nu-mi aduc bine aminte dar s-ar putea sa fie asta din poze :) bafta si succes cu proiectul! |
da ai mult de lucru la el daca ai bani nu ar trebui sa fie o problema sunt multe de facut poti incepe cu interiorul piele tot un DVD niste LCD-uri daca ai loc un sistem audio, exterior o vopsea frumoasa niste faruri stopuri praguri etc. bani sa ai
|
eu zic sa faci proiectu mai special...lasa-l asa cum e..pune pe el un sistem de alarma bun si umple trabantzelu de boxe respectiv subwoofere multi multi W,daca vrei sa tunnezi trabantu trb sa bagi foarte multi bani in el sa arate bine...sa schimbi aproape tot..asa baga ceva cu care omori oamenii pe strada:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning