![]() |
Se vinde BMW 318i (URS)
10 Attachment(s)
BMW M30 318i albastru metalizat , An fabricatie 1989 , Motor M40 140 cp
Dotari : -jante aluminiu -oghinzi electrice -trapa -CD-MP3 player -TOP Sound- 4 dif -proiectoare -toba sport -vopsea metalizata -eleron M -servo , euro 2 , consum: afara 8,5% / oras 12% / mix 10% Masina a fost adusa din Germania ..are nr de vama si poate circula pana in 4 octombrie 2007 + prelungire 3 luni (cc) Pretz 3999 RON Loc: BUCURESTI Nr.tel 0721 760 886 0723 429 951 e-mail : [email protected] [email protected] |
Re: Se vinde BMW 318i (URS)
dar de unde astia 140cp?macar daca era 18is mai intelegeam...frumoasa masina!
|
din motor..de unde sa fie ? ..ms de apreciere
|
e belea frate....daca as fi avut bani :((cat e taxa de prima inmatr?
|
nush frate ca nu m'am interesat ..uitate si tu pe ministeru de finante dac e ceva akolo ..
|
:rolleyes2 mare rau taxa de prima inmatriculare......
|
3999 euro pe o masina neinscrisa?? si taxa de inscriere cat mai costa si aia ? arata bine rau masina
|
Uita-te mai atent... sunt 3999 RON.
|
cam cat e taxa de prima inmatriculare :-? aproximativ...
|
Valoare taxa: 3,606 E, adica 12,752 LEI
|
Ala e motor de 1.8 M40 115 cai. N-are nici o treaba cu 1.8is-ul de 140.Si vezi ca defapt masina are eleron, spoiler spate si fatza Zender, nu "de M".
|
ups...s-au dus dreak caii si kitul M...:PPP
|
Quote:
..ce frumos ar fi fost daca nu ar fi existat taxa aceea:) ...si eu am avut un mare zambet pe buze cand am vazut masina si pretul.. nu ne ramane decat sa speram ca va fi bine chiar daca nu are kit-ul M - Technik si nici 140 de cai.. tot e ok masina |
persoana de la care a fost cumparata masina asa mi-a zis despre cai putere ..motorul e modificat..nu vb prostii sau bag cai putere aiurea ..iar despre "M-ul" din fatza si din spate ..nu e desenat cu markeru ..ca s-a schimbat kitu la masina..asta e altceva ..
masina e inca de vanzare |
pai zi-ne si noua te rog frumos
in urma caror modificari,motorul a "capatat" difarenta de putere ?? sa facem si noi,sa "fugim" mai tare |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning