![]() |
Subaru Impreza WRX STI concept
4 Attachment(s)
NEW Impreza STI 2009
|
Re: Subaru Impreza WRX STI concept
super tare dar parca ar da mai bine in 4 usi :D
|
sa fie de la oboseala sau doar mie imi miroase a photoshop ? de unde ai pozele? doar asa putine detalii poti da?
|
parca are ampartamentu prea scurt pt o masina care cel putin teoretic va fi foarte performanta
|
O fi Photoshop, o avea ampatamentul prea scurt, dar mie nu mai imi place ... Dupa parerea mea, au cam stricat-o ... in cazul in care va arata asa ...
|
6 Attachment(s)
din ce stiu eu impreza wrx sti nu a fost prezentat sub nici o forma (versiune de serie, concept)..
pana acum au fost prezentate doar impreza, impreza wrx si impreza wrc concept.. |
primele poze nu au nici o relevanta... sunt doar niste creatii in max facute de vreun pusti..
Probabil sti-ul o sa se asemene cu wrc concept |
primele poze sunt un exercitiu de design facut de nuj cine, n-are nici o treaba cu subaru
|
Pozele le-am gasit pe un site rusec. Si eu am zis la fel ca sunt facute de cineva, dar totusi e interesant designul. Mie mia placut cum a iesit;)
|
... seamana putin cu Z4 coupe primele poze
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1187076113 aici chiar e un c4. in afara de partea fata....prea tare seama. deci o sa mai asteptam pana sa vedem the real thing
|
cam mari evacuarile nu ?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning