![]() |
Top speed Oltcit
deci... un oltcit de 1.1 in 4 trepte cu 2 in masina avea peste 155 dar pana in 160. MAXIM... constant... masina "plutea" deci nu mai aveam nici un control asupra ei. nush daca e viteza reala sau eroare sau etc dar atat indica. sunt curios un TRS in 5 trepte stock cat merge ?
|
Re: top speed oltcit
1 Attachment(s)
:rolleyes2 teoretic :
|
fiecare isi spune parerea....eu am mers cu rm u meu cu 147....avea cam 6000 si nu e treaba cu marmota...
|
deci sa inteleg ca ala de 1.1 150 v max ? atunci inseama ca cei 7 km indicati de ac in plus erau eroare. dar de ce Club 11 are viteza maxima la 6160 RPM si TRS-ul are viteza maxima la 5540 RPM ? oare dupa 5 mii jumate intr-a 5a nu mai urca ???
|
ba mai urca...pt ca turatia maxima e de 6500. aia e toata smekeria la trs...nu asa mult puterea in plus ce o are de cel de 1100 ci felul in care o da si pe ce plaga de turatie. mult mai usor la trs sa atingi turatia de 5500 si ai put max in loc de 6250 la cel de 1100. si la fel si cuplu.... vine de la o turatie putin mai mica la trs decat la cel de 1100.
|
pai si daca la 5500 cu un trs am 157 la ora... daca il duc in 6500 o sa creasca deci viteza maxima nu e 157 nu ?
|
viteza max.. sa zicem max. desi mai era si pedala.. pe A2 160 la ora in a 4 a. cutie franta 4.,
cu 4 persoane in masina.si bagaje.. suna bine .. eu zic ca da |
Quote:
|
deci tot aia... cu a5a am 170 si ceva iar cu o cutie de franta am 173. ma rog nu conteaza dar de ce scrie in carte ca viteza maxima la trs este 157 ?
|
Quote:
acum tu poti crede ca vrei dar realitatea se cheama gps |
poti sa te verifici dak iti merge vitezometru bine si altfel....mergi printr-o localitate cu 160 cu oltcitu si apoi iti vine direct acasa scris si pe foaie viteza cu care ai mers fie 160 sau mai mult/putin....asa te verifici cel mai bine:lol:
ps: ATENTIE!!! Acest test al vitezometrului costa!!!:lol: |
ok tov avocat scuze pt interventia mea in acest topic
|
nu cumva aia e vitaza maxima constructiva? acea viteza la care garanteaza producatoru` ca masina rezista... ? ...
|
cam ce da producatorul aia e viteza max ,la logan dci zic 155 ,al meu merge cu 165 -10%eroare .......
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning