![]() |
Ferrari F430
7 Attachment(s)
am revenit cu un ferrari f430 ,putin ...mai mult stricat pe la jumatate
|
Re: Ferrari F430
fata a iesit ok, dar din cate se vede spatele si oglinzile sunt facute in graba. Trebuie sa inveti sa ai rabdare la modelat. nu sa incepi cu dreptul si sa termini cu stangul ca e pacat de timpul pierdut.Important e sa inveti din fiecare model pe care il faci cate ceva. ;) Spor in continuare
|
e ok ... miemi da impresia de jukrie ... nust dc ... culmea e k azi kiar am vazut unu ... doar k era decapotabil :D
|
rabdare nu am mai putut....deja o facusem de 3 ori si cand m-am apucat a 4-a oara si am vazut ca iar am gresit....am zis sa-l termin asa cum e :| cu spatele varza
ace axel si dodge-ul iti dadea impresia de jucarie:P seamana,mai am pana ma pun sa invat iluminarea si shadere |
incearca sa pui poze cu WIP pe forum si te ajuta lumea cand o sa vada pozele cu modelul la inceput, asa poti sa inveti mai usor si nu trebuie sa repeti de mai multe ori un model.
|
parca zici ca e topit...
trebuie sa lucrezi cu mai multa precizie si sa ai forma mai bine definita. |
topi din cauza modelarii sau a materialului?
|
modelarii...
|
materialele de pe jenti si de pe cauciucuri....nu dau bine...si mai ai bagate default lights...k asa pare si arata un pic ciudat....parerea mea oricum nu arata foarte rau doar k nu pare reala :D
|
M_B_A_Design da ai dreptate,pai cand am vazut cat am gresit ...am aruncat doar un material pt carosierie care sa semene a vopsea ....si restul nu m-a interesat....luna asta pauza la masini,fac altceva,sper sa revin cu o lucrare mai buna
|
poza 6(cea albastra in oras ),zici ca e scoasa dintr`un joc:):D..dar orcum esti tare bv
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning