![]() |
Hr 03 Jnv
Salut . . . Am cumparat un oltcit (1988 1,1 ) de unde pot lua jante alumini cu trei gauri ? . ?:?:
|
Re: Hr 03 Jnv
din aliaj gasesti in metro in 3 gauri....nu vrei unele in 4? arata si da mult mai bine;)
|
dar cum pot sati fac sa potriveste unele cu 4 ?
Ce trebuie sa fac? E greu de facut? |
Si daca stie cineva cum pot sa reduc consumul fara sa-si pierde puterea . dati imi sfaturi ce sati fac pentru ca eu cred ca consuma foarte mult :D nu stiu cat consuma un oltcit ? (normal)
|
2 Attachment(s)
pentru a putea pune roti in 4 prezoane trebuie sa pui butuci modificati (de RM ) care sunt mai rezistenti ( am atasat poze cu butucii modificati cu 4 prezoane) sau se mai pot pune flanse cu trecere de la 3 la 4 prezoane (cu flanse nu am poze )
|
poti modifica flansele la un strungar bun si iti da 4 gauri k sa bagi jante in 4 prezoane...cei care au facut treaba asta iti pot explica mai usor
cat despre consum poti adapta o cutie de trs in 5 si scazi turatia....al meu ia cam 11-12 in oras si 6 in afara la 80 cutie in 4....acu sa vedem ce iese cu cea in 5....deocamdata nu am testat-o in afara:lol: ;) |
Quote:
|
Quote:
PS: sper ca nu te-ai suparat ca am pus poze cu butucii tai :D...dar alte poze nu am :rolleyes2 |
Se inchide acest topic,......
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning