Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Ouch (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/486-ouch.html)

coxanelu 14-02-04 14:53

Ouch

1 Attachment(s)
NU este facuta in corel, adobe etc etc.....omu a facut un highside de toata frumusetea....totusi stau si ma gandesc cu a reusit asta pe un drum drept , probabil are un motor puternic, dupa albastru pare ori r1 ori r6 si probabil kitra nu si-a luat amortizor de ghidon necesar la modelele astea si i-a voblat ghidonu :twisted:

GSi 14-02-04 15:49

Nasoool, se vad si urmele pe sosea de la cauciucuri ... ma intreb ce s-a intamplat mai departe ...

OVI 14-02-04 16:52

depinde si de viteza,din cate se vede a avut echipament corespunzator eu cred ca a scapat cu viata

catalin rs4 14-02-04 17:37

oricum este pe autostrada...si nu cred ca a avut viteza..mica...dar daca nu sa izbit de ceva nu cred ca a patit mare lucru..... :?

b99sha 15-02-04 13:41

A cazut mai mult ca sigur naspa fiindca la aterizare o sa pice cu motorul \"in spate\" si inertia asta-i tare naspa k el o sa alunece mai greu decat \"bolidul\"care o sa se \"incapataneze\" sa se \"suie\" pe nefericit...Partea proasta rau ar fi sa-l impinga cu capul in parapet...
Si inainte de asta poate a mers pe 1 roata si a aterizat stramb sau poate a incercat o oprire pe prima roata-putin probabil insa pe autostrada...
Oricum, bag mana in foc de consecintele -nefaste-.

Si bravo tie \"coxanelule\" k esti asa cum zici...Mersul pe o roata (fata spate), franatul la fel, etc sunt pentru \"smecheri\" care de multe ori -vorba ta- stau mai mult in spital decat pe sosea...In fine, fiecare cu ce-i place :wink:

EvLSant0S 15-02-04 15:02

imi explica si mie cineva cum a ajuns tipu` in pozitia aia....? coxanelule...

X-Ray-Eyes 18-03-04 09:35

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
imi explica si mie cineva cum a ajuns tipu` in pozitia aia....? coxanelule...

Hai ca iti explic eu ...
S-a dezechilibrat , si poza a fost facuta exact inainte ca ala sa cada cu motorul ...
uita-te la urmele de cauciuc de pe asfalt .. a \"dansat\" stanga dreapta si cand nu a mai avut cum sa danseze ptr ca ghidonul s-a dus prea mult dreapta a facut \" Boing\" ...
:peace:

Anonymous 18-03-04 22:47

poza asta e stop cadru dintr-un film inregistrat cu camera pusa pe rezervor. ala din fata s-ar putea sa nu fi patit nimic doar motorul s-a facut muci la aterizarea dintr-un wheelie slab executat. din ce imi amintesc, trupul individului care a cazut era inert in timp ce se rostogolea pe sosea. dar asta se poate datora unei pierderi de cunostinta din cauza socului, o comotie cerebrala temporara.

OVI 18-03-04 22:50

daca ai cumva filmul pune-l sa-l vedem si noi

Anonymous 19-03-04 09:54

e un film de o ora si ceva, din seria Las Vegas Extremes sau Fastbikes nu mai tin minte. n-am cum sa-l pun aici.

ZoliaT 19-03-04 11:52

da-ne macar un link daca exista .. vedem noi cum il luam

Anonymous 19-03-04 11:54

ftp://ftp.golannet.ro/

ZoliaT 19-03-04 11:57

mersi :wink:

All times are GMT +2. The time now is 16:21.

- Copyright 2026 4Tuning