![]() |
Jante Opel Astra H !!
Salut ..
As vrea sa mi pun p un Opel Astra H negru niste jante de 16 sau 17 unele cromate cu negru ...! Ce modele credeti ca arata bine pe aceastra masina ? Nu neaparat cromate unele sa arate bine pe ea ! Astept opinii ! Multumesc :D |
Re: Jante Opel Astra H !!
hmm poti lua unele nichel negru ;) si mai poti face multe chestii la masina ....depinde daca vrei iti pot spune ce....da`mi add pe mess dak ai id ...si`ti dau poze cu a mea cum e la interior...cum e la exterior sa o vezi daca iti place valentino_121090 , este id de mess
|
5 Attachment(s)
uite cateva modele :D
|
hmm ft bine sasha ce ai pus aici .....uite janta modelul nr 3 s`ar potrivi ft bine la masinutza ta....adik ar da bine rau la design si nu sunt nici exagerat de scumpe .....
|
uite aici si linkul de unde poti cumpara jantele alea modelul 3 si pretul lor ;) si pe situ`l ala gasesti ft multe modele de jante;)
http://www.*******************.ro/pr...fc2d60220afe05 bft in kontinuare cu masinutza ta;) |
Quote:
... robertzEL_bz ti am dat Add ..da nu am mai fst d mult p mess .. vb im zilele astea sa mi trimitzi pozele cu masian ta .. bafta man si merci mult:-P |
dapz te astept pe mess;)
|
1 Attachment(s)
ai 4x100???
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ce spuneti de astea?
Eu ma gandeam s-o incalt in primavara cu modelul din poza 1. |
imi place mai mult 2 :oops::oops:
|
Quote:
|
depinde ce-i place omului (gusturile nu se discuta ) mie-mi place 1 ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning