![]() |
laser
buna ... sunt un pasionat de masini...si sunt si taximetrist....as vrea sa imi fac masina unica ..as vrea sa o dotez cu niste "luminitze" in interior...ceva lasere , blitzuri... deastea...si binenteles multa muzica, dar asta nu e o problema ca se gaseste oriunde ... va rog sa imi dati niste sfaturi sau poate un ajutor direct in achizitionarea "luminilor". multumesc
|
Re: laser
faci misto de noi, nu?
|
Pot sa fac un screenshot? Nu de alta, dar nu-mi vine sa cred ce scrie ... :lol:
|
dak omu` vrea blitz sau lasere in masina c avetzi voi cu el ??? :)) :)) :))
|
ia-ti 10 girofare nepoate, vezi prin vreo discoteca niste globuri, stroboscoape gasesti pe sectiunea bazar si de super efect ar fi niste boxe d-alea de la combine chinezesti cu leduri multicolore ... te descurci tu cum sa legi boxele la radiocd, impossible's nothing.
lasere vezi ca vand tiganii niste lanterne cu led+laser, iti trebuie doar baterii si sa nu uiti cumva lada de ursus twist-off. puteai sa postezi direct pe threadul kitch tuning :twisted: , aici ai gresit sectiunea. |
Ideea nu e noua, am vazut 2 emisiuni cu taxiuri de genul. Unul in Londra si unul in America
|
Mah sunteti rai ! ( mai putin xxdadixx )....
Exista o gramada de accesorii - si la noi !!!- pentru interiorul masinii, exact ce vrea baiatul. Daca asta e dorinta si placerea lui, ce aveti cu el ? |
Hai ca e tare omu!!!
|
Poate omu vrea sasi deschida o discoteca in masina :lol:
|
sar putea sa aiba mai multi clienti , dar asta in fungtie de cum asorteaza luminile cu tapiteria si interiorul , am un tovaras care si-a facut taxiu naveta , dar cu bun gust si are multi clienti personali si fidei:-)
|
culmea ar mai fi sa fie pe cursa de zi =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning