![]() |
honda prelude 2.3
deci aici puteti sa scrieti ori ce despre masina multumesc :lol: sper ca nu dereanjeaza pe nimeni topicu asta
|
Bine Tekin !!! Deci te intereseaza CAT-ul meu (ba sa nu intelegeti altceva adica CAT nu C***T) este super tare rupe si un M5 de Honda Type R nici nu mai vorbesc !!! Pretul este acceptabil !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In alta ordine de idei masina ta este cea mai faina si mai tare din Arad, bate si BMW-ul lu Calin si Honda lu Akimoto...sa vedem daca dupa ,,nemtoaice si japoneze'' le bate si pe ,,frantuzoaice'' !!!! :lol: :lol: :lol: |
mai RCS, cum poti spune ca,(virgula) CAT-ul rupe M5 :?: Nu il rupe, ci il zdrobeste cand trece peste el :D :D :D :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
aloo am zis prelude nu cat te rog frumos topicu asta pt prelude o sa pun niste poze si filme despre prelude
|
rcs-u tre sa rupa preludu' :mrhappy:
|
bă ,da........io când ...poimaine? :lol:
|
Re:
Quote:
rcs: e var. de 172 sau 180 ( stiam parca ca is 2 ) ? |
E prima varianta !!!! 8) Auzi Caline eu nu am inteles ce ai vrut sa zici ?? Explica-te frate !!!! :lol: :lol:
|
ar99bmw RCS :boogy: :evil_laug :punch:
|
nu mai stiu ce am vrut sa zic..... :lol: .....
:punch: |
bah ori va datzi...ori va frecatzi pe net ca pruncii cu daciile taticilor....pana mea...v-am chemat pe totzi sa vedem ce stie totushi renoul ala...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
RCS omule te simti bine nu ?? eu nu cred :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning