![]() |
Dacia DIesel
8 Attachment(s)
Dacia Diesel 4x4 ... Fuge cu 165 ..... :)
|
Re: Dacia DIesel
Daca bate vantul din spate? :)
|
stai cumva la metalica acolo dupa sina ??
|
buna masina sa-ti faci treaba ku ea......
|
Quote:
|
Quote:
lasa-l k e bun..... :) pana la urma tot dacie este :D |
ce aveti mah cu omu?vi se pare ca nu e dacie?scrie undeva ca fara dacia papuc?scrie :Masina mea Dacia: , si omu are si el o dacie...e masina lui, e dreptul lui sa o puna pe forum...:)
|
De fugit fuge,dupa cum spui tu,dar la acea viteza cred ca te scoate din masina vajaitul vantului prin grilajul ala de deasupra..
Insa cred ca cel mai bine se preteaza la carat cartofi..:lol: Sincer nu stiu ce ti-ar putea spune lumea p-aici cand tu prezinti o utilitara cu cusca de tabla si grilaj deasupra..:???: :?: ..poate doar bafta la transportat diverse;) |
eu ias trage o vopsea rosie si ias nichela barile alea deasupra..gen pompieri..si in spate cand deschide ushile 2 lcduri p usi ca sa nu fie goale si inauntru un gen doua canapele cu ceva neoane muzica ..luminitze sclipoceli nebunii si o masutza rotunda in mijloc.. jante negre dublate sai dea un aer de pimp mobile - off road - utilitara.. o combinatie de show off sa ramai : "wtf !?" deci ideea e k tuning se poate si p o utilitara..
|
buey...trezirea.. yo nu am pus masina asta aici sa ma dau mare cu ea sau etc! yo am puso ca orice posesor al unei dacii... oky? Ca pe toate forumurile cu masini nu am vazut un papuc! si am zis sa fiu yo primul :P ... Iar cu masina asta muncesc ... masina asta nu o folosesc la cartofi cum spunea unu mai sus..acolo bag scule si alte chestii... yo muncesc in telefonie..Reteaua vodafone mai precis cu Reteaua :P ... hai v-am poopat
|
ma indoiesc sincer ca ai atins viteza de 165...poate in panta sau remorcat :)
|
mda si ? de o avut 165 ti ciuda?
|
am mers cu asa ceva,e diesel si pe la 130 era turata rau .165 mi se pare cam mult...+ ca nu are cutie de fuga ,are rapoarte mai scurte pt...greutate,in fine o merge nu o merge mie mi se pare cam mult
|
dk are motor de 1.6 merge si 170 km\h am vazut dacie cu motor de 1.6 si am mers cu ea cu 170km\h adevarul e ca se cam clatina dar nah...conteaza ca a mers...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning