![]() |
Baieti Buni .... un nou serial
din spotul publicitar am vazut ca are potentzial serialu .... crime , curse :twisted: :twisted: :twisted: , droguri, bitchez, si cel mai important lucru ... e romanesc :lol:
Duminica la 21:30 primu episod. Enjoy |
Da mha am vazut si yo secvente si am ramas :shock:
Mai ales ca pare kalumea asa la prima vdere si filmu e ..roman cum ai zis tu.............Dabiaastept sa incepaa .............. pana acuma nu am urmarit nici un serial roman :D |
Si eu astept sa inceapa filmul. Vedeti ca mai e un topic legat de acest serial: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6856
|
\"... fugi fugi vin baieti buni ... \" pe fundal am auzit melodia de la La Familia .. pare interesant .. sper sa fie ceva diferit fata de prostiile gen LaBloc .... sau alte seriale romanesti aparute dupa '90 ....
|
Re:
Quote:
Oricum spotu publicitar la Baieti Buni e marfa... sa vedem cum e filmul! |
Re:
Quote:
B.U.G. Mafia - Strazile Quote:
24 aprilie, 21:45 (parca). Ramane de vazut! |
da ai dreptate ma scuzi ...... din greseala am scris La Familia in loc de B(L)UG Mafia :P .....
|
am vazut acolo bmw`ul lui Kemal .. poate intra pe forum si ne explica , cum sta treaba :) ... KML ... ashteptam veshti d la tine :)) .. te`am vazut in spoooot :)
|
...sper sa se ridice la nivelul asteptarilor :D
|
Inclin sa ma indoiesc ca era KMLul.. oricum VYP-ul era sigur :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Era si KML-ul. |
+ uex /. rus
|
Re:
Quote:
|
BMW-ul visiniu era UEX.. M3-ul care a castigat in pta Constitutiei.. iar langa el, era VYP.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning