![]() |
Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate
8 Attachment(s)
Hai sa deschidem ochii , sa n-o mai calcam asa tare
|
Re: Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate
Very nice!!!!! Cred ca au gasit strazi unde exista indicatoare de genu : "No Speed Limit"
|
4 Attachment(s)
inca o serie pt weekend...
|
Frate,da' in taxiul acela rosu de pe platforma,cu numere de VN cred ca au fost mortaciuni,la cum arata..
|
nu toti taximetristii sunt la fel....
|
ai dreptate.Daca nu pastram distanta si viteza legala si ne dam cocosi ca avem masini .....Doamne fereste
|
zici ca le-au facut armonica
|
1 Attachment(s)
daca loganurile sunt asa , de asta ce ziceti? Ce viteza sa fi avut?
|
Din cate vad eu...sunt numai masini tari....super tare cred ca de cand a aparut loganul......au fost mai multe accidente ...decat cu berlinele...bine nu poti sa faci o evaluare da ...sunt praf loganurile:))....asa ca cine vrea sa se rastoarne cu masina sa-si cumpere LOGAN si sa se dea cu el pe curbe:))))
|
Senzatie majora cu Loganu' la...120 la ora..pe curbe ac de par..:lol: :lol:
|
masinile astea se deformeaza asa ca sa va salveze voua vietile ! loganul are 3 stele la euroNCAP ( adica exact cat golf4 - am impresia ca la protectia pietonilor il face pe g4 ) anyway un pic offtopic chiar imi place al 3-lea logan , cel albastru :D e nice , zici ca-i un c3 pluriel :D:D:D
|
:D Daaa :lol: Seamana Putin Putin Cu C3 :) Lasand Gluma La O Parte....Mai Bine Masina Varza Si Ocupantii OK ! Fiarele Sunt Fiare...Le Reparam..Daca Nu Le Dam La Fier Vechi...Dar Cu Viata Nu`i Atat De Usor :!:
|
rar mai vezi o masina catarata prin copaci.
si la mine la bloc este un viteaz de 18 ani cu masina primita cadou si dupa 3zile a facut`o acordeon. o scapat...dar nu stiu cum |
daca e logan , pune poza aici
|
3 Attachment(s)
:!: stop accidentelor :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning