![]() |
Ce facem de 1 mai ?
Cred ca ar trebui sa incepem sa ne gandim unde mergem de 1 Mai...Adik se stie k la mare...dar in ce statiune :D :x :x :x
|
Hei, prietene, vezi k pe 1 mai e programata etapa legal racing la MAREEEEEE :twisted: . Deci...ne vedem acolo :wink:
|
Avand in vedere ca 1 Mai va cadea sambata, eu mi-am propus sa mer de joi, 29 aprilie - 02 mai. Cred ca asta e cea mai reusita solutie! Voi cum v-ati gandit?
|
Pai cursele de 1 mai se vor organiza cred ca anul trecut ( :x cand eu nu am putut sa vin ptr ca am fost plecat la Timisoara sa imi schimb motorul :twisted: )
Anul asta cred ca se vor organiza tot intre Venus si Saturn ... oricum .. am sa fiu si eu pe acolo ... Daca vedetzi o masina rosie umflata si super \"SUPARATA\" sa stitzi ca este SAD'u ... :lol: :lol: :lol: P.S. : SAD = Suparat ... :lol: Just kidding ! |
Eu nu stiu inca..poate imi iau si eu permisul pana pe 1 mai..! :wink:
|
Daca iti iei permisu iti dau eu masina, lol!!!
|
Eu sunt de acord cu URSU ! :wink:
|
problema e k unii au carnet de aproape un an si n-au masini..sa mearga si ei pe undeva.....asta e.....ADIK EUUUUUUU!!!!!!!!
|
:lol: :lol: :lol: ray ma gazduiesti la tine daca vin pe 1 mai ??? :?
|
Fireburn ma bucur ca esti de acord cu URSU da cu cine te duci????
|
Iar eu sunt de acord cu voi! :)
|
Pai mai e pana pe 1 mai...gasesc eu pe cineva care sa ma ia..oricum bag si eu benzina..nu merg pe mocca..stai linistit..si pana pe 10 iulie..poate o sa am si eu masina..ca permis o sa am sigur.. :wink:
|
Quote:
Nu e nici o pro .. mai am un apartament unde potzi sa stai ... :lol: BTW .. te-ai interesat de ce te-am rugat ? Adica daca merge Powerchipul de la C20LET bagat pe calculatorul de C20Xe ? Turbina este manuala , intra de la 3000 rot/min ... Sau trebuie sa ii bag ptr C20XE daca turbina e manuala si nu comunica cu calculatorul ? |
:lol: :lol: :lol: ok ...ray..merci .nam fost niciodata la mre..cred ca ar fi cazul :twisted: 8) ceti mai facer masina..am intrebat in legatura cu cipul ..si cu calculatorulltau..
sio trebuie mai multe modificate.. |
X-Ray-Eyes sa aduci si u skyline-ul si supra (jucariile) de 1 mai plzzzz ! pe bune :P te rog
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning