Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   golf 5 sau opel signum...................?????????? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/48249-golf-5-opel-signum.html)

danuuu 08-08-07 17:45

golf 5 sau opel signum...................??????????

vreau sa imi iau masina
golf 5 2.0 140 cp sau
opel signum 1.9 150 cp
cam la acelasi pret...!!!!

punto26 08-08-07 20:47

Re: golf 5 sau opel signum...................??????????

opel ... fara discutie.

26WRC 08-08-07 21:37

SIGNUM ..fara discutie e mai frumos, mai elegant si e mult mai rar intalnit decat golful V

Cosmin255 09-08-07 12:27

Mie mi se pare urat , insa gusturile nu se discuta...as lua Golful 5

central 09-08-07 12:32

eu as alege signum e mai marfa decat golfu V

TURBOSS 09-08-07 13:18

signum FARA DISCUTIE !asa rare sunt masinile astea...!

+ ca opel de 2 ani in germanica a fost votata cea mai fiabila masina + serviceul care este muuule mai ieftin ca la woltvagin !

danuuu 09-08-07 17:37

cred ca signum imi iau ,totodata lucrez si la opel bacau

DrDMX 09-08-07 21:50

Daca ai mai citit posturi de ale mele ai vazut ca sunt "impotriva" Golfului 5 (motivul ca sunt prea multe ) .Dar dintre cele doua CLAR alege Golful .... signum ..mi se pare cea mai aiurea masina ... e undeva intre astra H ..vectra ... o corcitura (parere proprie ) .
-->Daca lucrezi la opel .... ia-ti opel ca nu o sa ai probleme cu service-ul si o sa "iti dai " si un super discount .

rocky_cosmin89 12-08-07 00:25

....golf 5 fara discutie....nu se poate compara.....dar din cele doua la banii aia nu as lua nici signum nici golf 5....apropo, la ce bani vrei una din cele doua masini?
...signum-ul.....din cate am inteles are probleme cu consumul.....diesel-urile sar mult de tot in oras....nu shtiu ce sa zic k nu am condus....dar in fine, alegi ce iti place tie si in ce te simti bine ;)

gabitzUU 12-08-07 11:18

Golf V :) Clar

Bemelo 13-08-07 09:14

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 1042293)
Golf V :) Clar

GOlful 5 daca nu e Gt,Gti sau R32 , sau daca nu e lucrata e o masina destul de fada care nu inspira mai nimic.. Si eu tot Signum as alege . Go for it!

22VIN 16-08-07 11:11

signum-ul e si mai mare decat g5... signum de fapt e un vectra hatch... dar stiu ca are niste chestii in plus fata de vectra la capitolul dotari...
bemelo are perfecta dreptate... g5 clasic nu inspira nimic parca ar fi o masina fara personalitate... + ca ai si avantaju ca lucrezi la opel si o sa fie totu extraordinar de simplu la capitolul service

FIGHET 16-08-07 11:16

totusi as merge pe mina golfului

vectra_gts 16-08-07 12:10

golf V daca nu cumva vrei sa-ti cumeri un vectra break

man0war 16-09-07 11:12

Is de acord cu Bemelo [oare de ce :) ] ador Golf-urile mai sus mentionate, dar Golf-ul standard e cea mai plictisitoare chestie, incepand de la aspect si inspre restul.
Dar cand vad signum ala imi vine rau.. is atatea chestii la aceleasi preturi. Ca sa dau si eu cu parerea signum nu-si are 100% locul in gama, indraznesc sa zic ca are botu urat si tot cum a mai zis cineva , chiar e amestecata intre alte modele de opel - lucru care oricum se intampla in ultima vreme la mai toti producatorii prea proeminent. Dar ca exemplu de fata - botu unui signum [ca sa nu zic astra, ca aia desi seamana si ea, e reusita pt. opel] e parca rupt gresit dintr-un vectra, iar golf-ul nu-i smuls in acelasi fel din passat. Bleah ... am gresit pe undeva ... mai e si prostioara aia de Bora , Jetta, cum dracu or mai numi caroseria aia in ultima vreme :D

All times are GMT +2. The time now is 13:05.

- Copyright 2026 4Tuning