Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini clasice in Sovata (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/48084-masini-clasice-sovata.html)

Sleepy_85 06-08-07 16:49

Masini clasice in Sovata

10 Attachment(s)
Am fost sapt trecuta prin Sovata si am avut norocu sa prind si o parada cu masini de epoca. Am pus aici cateva poze cu masinile. Enjoy:D

Sleepy_85 06-08-07 17:08

Re: Masini clasice in Sovata

16 Attachment(s)
.................................................. .........

slip 06-08-07 20:19

:O:O :| fuck.. daca eram in iasi si stiam...bateam drumul neconditionat.. :| super tari masinutele.. si sincer.. nu am vazut niciodata unele din masinile alea in realitate... si se merita sa vezi asa ceva :D
pacat k nu s-a dat anunt :P

cat de curand vreau sa aduc masini vechi si in Iasi.. sper sa pot..

bafta

Sleepy_85 07-08-07 01:03

nici eu nu stiam nimik exact, am vazut un afis pe un stalp cu faza asta cu o zi inainte, dar nu am crezut ca o sa apuc sa vad niste masini atat de marfa, mustangul ala din '67 era de vanzare cerea 20000 de euro pe ea, avea un V8 de 230CP cu cutie automata, si suna demential:rockon:
Faza e la un festival din asta ca tre sa ai sponsori sanatosi, aici au bagat bani la greu pt organizare primaria din Sovata si cu o banca, a fost si costumatie de epoca si muzik,tot tacamu, masinile le-au adus de prin ct si buc majoritatea, pe platforme, dak te ajuta cu ceva uite si un site cu cei care au participat la festival: www.eveniment-auto.com

slip 07-08-07 01:11

am inteles...
treaba era k nu aveam de gand sa aduc masini de epoca :P stiu k e jale cu ele.. :D
incerc sa fac o intalnire Old School... in care sa se prezinte masini frumoase din tara.. sau macar zona moldovei.. care sunt vechi...iesite din productie.. si care reprezinta ceva pentru comunitatea auto...
nu ma intereseaza golf V GTi..subaru..etc.. ci ma intereseaza corrado..scirocco...audi coupe..ursuleti..etc.. ;) cu cat mai diversificat cu atat mai bine..
sper sa scot ceva din oamenii astia :P si sa ii conving sa ajunga si pe la noi.. sa isi prezinte masinile.. :D

cam asta e.. daca vrei sa mai vb.. da-mi un PM cu id-ul tau.. k oricum noi mai purtam tot felul de discutii.. si mai vreau sa te intreb ceva..

bafta

yo_Vlad2002 08-09-07 16:52

SL-u de Harghita e foarte k-lumea

dragos002 12-09-07 12:21

Mustangul ala negru e mishto tare adevarati pasionati propietari

hard26 18-09-07 21:42

Am vaz un mustang din ala in elvetia .........
Oricum super tare parada .. si sper sa fie si la noi la iasi .. asa ceva .. !!:D

J_right 11-09-08 17:31

pai hai sa ne mobilizam: care cum afla ceva sau cine mai cunoaste pe cineva in primarie sau pe langa persoane cu influenta, sa dea de stire. sa strangem un pic randurile, poate o sa apara si la Iasi asa bijuterii. ma gandesc ca ar fi mers cu Iasi 600...atmosfera de pe Copou...tramvaiul de epoca...
dar la noi la primarie sunt numai bosorogi cu idei invechite

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning