![]() |
Vand Renault 2.2i
6 Attachment(s)
Vand Renault 21 an 1986 ,2150cmc injectie electronica multipoint,107cp/5000rot,cuplu 170/3500rot,viteza max data de fabr. 192 km/h, 1095kg
-geamuri fata el,inch. centralizata servodirectie,servofrana -tuning ext-spoiler si praguri din tabla,jante alu 15' pret:2900 euro neg ARAD tel.0745 611 224 |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Chiar asa de strans de bani eshti ca vrei s-o vinzi? :( Pacat...mare pacat :(
|
Salut,sunt renaultul cu pricina si dupa cum ati vazut vrea sa ma vanda,cine ma cumpara nu o sa regrete daca ma pune sa ma intrec cu masini pana in 130cp.
Am doar 1095 kg si sunt sprinten datorita cuplului de 170 la 3500 de ture :idea: ,sunt incapator si frumos :P ,toate fetele se uita dupa mine :roll: ,am si o toba care suna bine :twisted: si nu consum multa benzina :!: ,daca va place de mine vorbiti cu Criss ca ma da si mai ieftin daca e cazul . PS:abia astept sa-mi cunosc noul proprietar 8) :wink: |
masina arata bestial...nu se compara cu ce se vede in poza.
am vazut'o la oradea in parcare.....super bestiala!nu se vede ca spoilerele sunt din tabla...se vede ca a lucrat un meserias la ele. buy it! |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
filme pt cei care au sunat :wink:
|
Hehehehe am vazut ca i-ai pus jentzi de AL.
Ce bine ii sta... ia pune niste poze :lol: :lol: :lol: |
mah criss sun din cluj.. ti-am vazut masina cand ai vost la KOracing pe aieroport... ii superba si parerea mea daca tot ii sa fie tine-oo ca ii super ***** !
Bafta |
4 Attachment(s)
poze cu jentile de al :)
Uh..ce bine arata :D |
1 Attachment(s)
renault -vs-bmw318,octavia TD,honda prelude,alfa147 20.TS
16.01 sec-/400m |
man, nu pot sa ma pronunt concret referitor la masina ta pt ca nu am vazut-o decat in poze, insa R21 a fost o masina foarte tare in opinia mea! O singura nelamurire am... cum de ai numai 107 cp la 2.2 injectie multipunct? Am si eu un R21 (ma rog, conduce mai mult tata...), e putin mai nou ca al tau, phase2 (cel cu facelift si modelul hatchback) echipat cu un 2.0 injectie de 115cp... Motorul este J7R daca iti spune mai multe! Bizar totusi...
|
Hmmmm da... si noi ne-am mirat...dar cand vezi ca face mashini de 120-130 CP nu o sa-tzi vina sa crezi ....
Anyway...Criss daca o sa-i faci rost si de un chip, ii mai faci evacuare, filtru aer sport... o sa mai adaugi ceva la herghelie :D |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning