![]() |
vand 320 2001
vand 320 din 2001,cu senzor ploaie, senzor parcare, oglinzi heliomate 3,inchidere centralizara, climatronic, faruri ceata, bi-xenon si jante culoare grii metal, inmatriculat
pret: 11.400 negociabil bine info: 0743.731.789 sau 0740.46.35.34 YM: maxhouse6666 poze pe maine. |
Re: vand 320 2001
1 Attachment(s)
deocamdata asta e singura poza.. ca sa va face-ti o idee..
mai spre seara.. dupa ce o spal.. si o fac frumoasa.. pun mai multe poze... si astra ala e de vanzare... scuzati calitatea.. poza facuta de la distanta si cu telefonu. |
5 Attachment(s)
dupa cum am promis, am venit cu pozele...
scuzati calitatea, poze facute cu telefonu.. |
3 Attachment(s)
poze noi... :D
|
1 Attachment(s)
inca o poza.. :P si inca un up :P
|
super masini ...au iesit destul de bine cu TEL , daca sunt de vanzare poti sa le pui aici.
|
am incercat sa le pun si acolo... dar avand in vedere... ca telefonul meu.. nu stie.. sa faca calitate mai slaba... site-ul nu accepta...
|
1 Attachment(s)
sa nu ma mai intrebe lumea cai km are masina...
|
Salut. imi place masina ta si as fi interesat dar am o intrebare. Masina a fost avariata pentru ca dintr-o poza se vede cum ca a fost luat capacelul din fata pentru remorcat si iy lipseste pe partea stanga cred ca e spalatorul de faruri. Si as vrea sa faci si o poza in interior si daca are carte service.Multumesc,Te-anm sunat dar nu raspunzi :)
|
te rog sa imi spui unde lipseste capacelu de la remorcare.. ca eu le vad pe amandoua... si in fata si in spate... iar ala de la spalatoare de faruri.. incerc sal caut si eu... l-am lasat intr-o seara in oseru de masini... si pe dimineata pe cand m-am dus.. un client mi-o atras atentia... :( dat intre timp eu tot caut.. daca gasesc.. ok.. daca nu scadem din pretul masinii
iar.. de lovita nu, nu o fost lovita... iar cu pozele de interior.. mai spre seara... numai bine, bafta ! |
Scuze dar nu am vrut sa par nesimtit prin felul ca bag de vina la masina.Asa mi s-a parut mie. Ok astept pozele din interior .P.S.
Eu sant din oradea |
Quote:
nici eu nu am vrut sa par.. ca dau cu bota in bara.. imi cer scuze daca m-am exprimat gresit, dar din pacate... asta e felul meu de a ma exprima.. |
4 Attachment(s)
dupa cum am promis.. am si venit cu poze.. noi.. de la interior..
Sper sa nu te sezamageasca... sper.. sa am ceva timp pe maine dimineata sa ii fac ceva.. poze.. la lumina.. scuze.. poze facute cu telu. |
pozele nu arata rau si as vreasa stiu de cati cai este si daca are carte service si al catelea proprietar esti.
|
Quote:
136cp carte servis nu am primit si tu vei fii al 3ilea propietar, primul propietar o fost un prieten bun dealui unchiumio, 3 luni, si 4 luni kiar unchiul meu.. unchiul meu avea.. ceva datorii la banca.. si pana nu si le-o platit nu si-o pus nimic pe numele lui... iar.. acum.. e pe numele lui.. daca apuci sa vii in cluj... dupa masina.. kiar el o sa iti spuna adevarul :P bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning