![]() |
Vand Daewoo Tico
Vand Daewoo Tico cumparat de tatal meu (deci primul propietar) in decembrie 1996 (in carte apare ca anul fabricatiei 1997)
- Km: 137000 REALI - AC, alarma cu perimetru interior si inchidere centralizata pe toate usile. - Instalatie de GPL omologata inca in garantie - Evacuare Inox Borla ProXS (finala si intermediara) - In urma cu 6000km am schimbat ambele bascule... - De acum 4 zile are anvelope noi montate pe ea Hankook 706. - De asemenea acum 2 saptamani am schimbat si termostatul, termocupla si pompa de apa. Singurele probleme ale masinii sunt ca imi bate planetara din dreapta (costa cam 80-90 ron) si ca trebuie incarcata butelia de AC. Costul parcurgerii a 100km in Bucuresti se ridica la "fenomenala" suma de 12-14RON (in functie de cat de tare o "calci"). Masina merge foarte bine, nu are rugina pe dedesupt sau pe la pasajele rotiilor. Pret 2700E negociabil. Poze gasiti la rubrica masina mea daewoo...pe aici... https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/12025-tico-sx-96-a/page-10.html |
Re: Vand Daewoo Tico
Joi voi baga masina in service pentru schimbarea planetarei.
|
Salut..
un nr de tel ?? |
Ti-am dat pe PM.
|
Inca este de vanzare...
|
Suspend deocamdata vanzarea pana pe data de 25 august....nu sunt in tara.
|
Ok, am revenit.
Pret nou: 2500E |
Hopa sus :)
|
Am schimbat si planetara din dreapta.
|
S-a vandut:( , se poate inchide.