![]() |
problema cu clarion 958
salutare! de curind am achizitionat acest aparat si o problema mare si una mai mica.
problema cea mare este ca pe cd nu pot avea control asupra subului si se aude foarte incet, e ca si cum nu as avea sub, in schimb pe radio se aude bine subul. deunde poate fi problema? stie cineva? a doua problema (cea mica) este ca atunci cind ascult radioul diferenta de putere sau db este mare. pe radio se aude mult mai incet decit pe cd cam pe la jumatate din puterea cd-ului |
Re: problema cu clarion 958
Nu stiu cum e la clarion dar eu am un pioneer si setarile de la radio sunt independente de cele de pe cd. Adica daca dau vol la sub cand sunt pe radio la max si cand sunt pe CD la min ... ele se pastreaza ca atare si setarile trec de la una la alta daca dau de pe cd la radio . Iar cea dea doua problema este ceva norma ...l doar nu vroiai ca la radio sa se auda la fel de bine ca pe cd.
|
am avut pio inainte si stiu de setarile acestea, numa ca la 958 nu-i dau de cap
|
ia manualu la puricat ca o sa gasesti o gramada de setari de care nu stii ... ceva de genu tii mai mult apasat pe un buton si apare nush ce meniu, un buton face o chestie cand e aparatu deschis face altceva cand e inchis. Citeste tot acolo si lucrurile care ti se par banale sa nu scapi ceva.
|
azi am fost la importatorul clarion si s-a parut ca problema legata de sub s-a rezolvat. cauza fiind un fir de la amplif la sub scos. s-a montat firul si merge subul si pe cd, numai ca dupa citiva kilometrii parcursi timp in care am ascultat si radio, surprizaaaa - subul nu se mai aude pe cd doar pe radio. simt ca explodez de nervi asa ceva nu stiu cum este posibil.
loop -- daca stii de acele butoane te rog sa spui pt ca eu nu le-am gasit inca iar manualul este in engleza si nu inteleg tot, ms. |
m-am uitat si eu pe manual, din pacate nu mi-a sarit nimic in ochi, cum ti-am zis cel mai bine sa vorbesti cu cineva care a mai avut un 958, din cate mi-aduc aminte pesteimputit, dar cred ca si saxo te poate ajuta, dar nu pe forum, fa-ti timp pentru o vizita si pune-l in fata problemei. poate reglati si srx-ul sa se auda mai bine. bafta!
ps grija la fire si conectori, cauta papuci cum are dan pe masina lui, e pacat sa arzi ceva din cauza unui fir forfecat :sad: . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning