![]() |
Ford Focus vs. Skoda Octavia
Salutari,dispun de un fond de 15 mii de euro si doresc sa cumpar o masina noua.. Am restrans cautarile la 2 masini: Ford Focus II 4 usi, Trend, 1.6 de 100 cai benzina cu dotari bunicele: muzica,jante,aer conditionat din pacate,volan si schimbator in piele si faruri autoadaptive si o Skoda Octavia II tot benzinara de 102 cai cu dotari asemanatoare: difera faptul ca Skoda are climatronic...am auzit multe pareri pro focus si multe anti focus..multi lauda skoda de asemenea...voi ce parere aveti? va multumesc anticipat.Noroc si asfalt uscat;)
|
Re: Ford Focus vs. Skoda Octavia
eu as alege skoda ;)
|
sunt binevenite si propuneri de alte masini care sa se incadreze in 15 mii de euro max 15.500 ...anyone?
|
si eu as merge tot p skoda;)
|
Daca iti trebuie spatiu mai mare alege Skoda , daca nu dupa parerea mea Fordul e superior Skodei
|
si eu as merge pe mina skodei parca are un surplus de spatiu mai mare si niciodata nu sti la ceti trebuie
|
La nivel de calitate sunt de parere ca Ford e la nivel de VW nicidecum cu Skoda , insa daca e vorba de aceste 2 modele , Fordul Focus Sedan e urat cu spume , poti merge pe Skoda....Ford si VW s-au intrecut care sa faca un sedan mai urat:)....Focus respectiv Jetta.
|
skoda are un interior de masina de lux si calitate ca la cu audi.
|
Quote:
|
Daca as fi in locul tau cu siguranta asa alege Skoda , este mult mai buna , mai fiabila ( doar este facuta de VW ) , acum ramane la alegerea ta ce masina sa iti alegi .
Salut ! ! ! |
Focusul e mai bun la platfoma tehnica octavia e mai frumoasa si mai spatioasa,mergi pe octavia ca se revinde mai bine decat un focus pe benzina.
|
octavia.....neagra ,cade super bine culoarea ,dar dc esti satul de negru ,au si vreo 2 nuante de grii ,....
|
Quote:
|
Skoda II imi place mai mult si mie....as merge pe Skoda daca as avea de ales intre astea 2. Dar banuiesc ca tu ai si uitat ca ai facut topicul asta asa ca ia-ti ce vrea tac'tu. 8)
|
nu am uitat de topic,ca doar nu l-am facut aiurea,l-am facut sa aflu si eu mai multe pareri:)si oricum eu zilnic ma uit pe forum la tot ce e nou,deci implicit si la topicu asta.bafta si mai astept raspunsuri..Pana acum dpdv al aspectului interior as merge pe skoda,exterior mi se pare mai sportiv focusu,octavia ma enerveaza ca e cam plin de ea,pe cand focus is doar vreo cateva pe aici..oricum masina o sa sufere mici modificari dupa cumparare,folie asta e sigur,si apoi un filtru de aer si o evacuare sport,ceva neoane pt interior,un mic sub in portbagaj alea alea:D
|
All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2025 4Tuning