![]() |
Cumpar BMW "Ursulet"
Cumpar BMW "Ursulet" 320 sau 325 in stare exceptionala(optic si tehnic) , inmatriculat, acte in regula , de preferinta unul tunat gata. Ofer intre 3000-5000 euro in functie de starea masinii.
|
Re: Cumpar BMW "Ursulet"
sal
am un urs daca te intereseaza 320i an 90 -negru diamanttschwartz masina este recarosata acte si serii in regula ca optiuni : geamuri el oglinzi el scaune recaro cu incalzire(functionale) trapa volan momo schimbator victor servo-directie praguri de plastic originale suspensie sport proiectoare eleron original evacuare sport powerfull 2x bord computre diferential autoblocant 3.73 etc... masina este intr-o stare tehnica ireprosabila, nu bate absolut nimic pe ea nu are nici pic de rugina motorul este cel din fabrica a-l masinii,merge si trage super bine masina are culoare originala,are linie nu a suferit accidente, minusuri :parbriz fisurat (il am dar trebuie montat) un proiector spart si mici zgarieturi greu vizibile masina are o tinuta de drum exceptionala si e foarte sigura nu vii degeaba sa o vezi, iti garantez pret 4700 e tel 0723.739.956-sorin |
4 Attachment(s)
o sa incerc sa pun niste poze
|
am uitat sa-ti spun.
masina se vinde cu alte jante decat cele din poze sunt pe 17" un model super frumos |
Hai cu niste poze cu noile jante , prima impresie e buna , cati km are ? 150 cp ? Esti din Bistrita?
|
poze cu noile jante nu am ,dar sunt misto
sincer nu stiu exact cati km are si nici nu vreau sa te mint dar dupa um merge si trage motorul ,mai are mult de trait si multe gume de spart puterea motorului este de 130cp si cred ca sunt cam toti sub capota pt ca atunci cand ii biciuiesc,ursu fuge bine ti-am zis nu pierizi nimic daca vii sa vezi si sa incerci masina eu sunt mort dupa modelul asta, mai am 2 ursi,asta este si motivul pt care il vand,am prea multi acum si vreu sa-mi mai i-au unul eu sunt din buc. masina am luat-o de la bn de la un preieten de-al meu se poate radia oricand,nu exista probleme in privinta asta |
1 Attachment(s)
a-m sa incerc sa-ti caut niste poze
asemanatoare cu jantele |
Ok merci ptr oferta , sa vedem ce oferte mai apar sa pot face o comparatie.. nu ma grabesc.
|
cu placere . bafta!
|
Nimeni nimic ? doar 2 oferte ? Hai uppp!
|
uite urs in firea lui...
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/47511-vand-e30-nosu-albastru-perla-violet.html |
6 Attachment(s)
Uite aici un urs frumos ;) ... daca vrei mai multe detalii despre masina sa imi dai un PM , este masina unui vecin de al meu .
Salut ! ! ! P.S Masina era murdara , sa o vezi cand e spalata cum arata si cum luceste vopseaua pe ea . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning