![]() |
DLS MS6 vs. Alpine SPR-17S
Sunt inca indecis intre aceste 2 modele si as vrea sa aud si eu cateva pareri, argumente de la cateva persoane care se pricep sau care stiu cum se aud cele 2 modele.
|
Re: DLS MS6 vs. Alpine SPR-17S
Chiar nimeni???
|
ti-a ramas sa asculti dls-urile, montate corect ... sincer eu nu le dau sanse la alpine impotriva lor :-)
apropo, vrei sa pui doar un sistem in fata sau pui si in spate difuri {eventual coaxiale, ca nu ai locuri de tweeter-e in spate la c4} ... eu iti recomand setup-ul cel mai simplu : sistem pe fata cu subwoofer in spate, complicat putin cu conexiune full active si neaparat inele mdf si insonorizarea usilor si a portbagajului. ps - desi pe hartie alpine sunt mai puternice, te asigur ca dls-urile vor cobora mult mai bine decat ele in frecventa {mai ales cu o statie potenta} si plusul de putere nu va face doi bani...oricum tu ai si subwoofer, dar suna bine bass-ul din fata, dintr-o usa bine insonorizata. |
eu le-am avut... se aud clar si frumos...nu TIPA.... suna apox. ca iridium :)
|
Sigur nu sunt MS6A?
|
ceva noutati? te-ai hotarat? ca dvd ti-ai luat :D .
|
Am ramas la Alpine ca DVD, IVA D105R.
Sunt super multumit de el, citeste tot (DIVx, DVD, mp3....) se aude destul de K. Dar nu sunt f multumit de cum se aude wooferul pe iesirea lui de 2V si mi-a fost recomandat sa-l bag pe REAR. Boxele le-am auzit si raman cu siguranta la DLS, dar momentan stau mai prost cu bugetul si o sa mai dureze vreo 2 sapt. |
si rear nu e tot pe 2V? te chinui degeaba, iti trebuie ceva hi-volt ... sau un pre-amp, dar nu cred ca-i asa usor si nici ieftin.
|
vezi ca vinde _vrx_ niste up6 cu 5 milioane, eu le-am ascultat, sunt impecabile.
sper sa fie acelasi user, el are anuntul pe be loud. |
am si eu o intrebare??? unde ai gasit sa cumperi dls ms6 ca vreau si eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
- Copyright 2026 4Tuning