Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Citroen tuning (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning.html)
-   -   Xsara WRC under construction (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning/47846-xsara-wrc-under-construction.html)

toyoman 03-08-07 23:30

Xsara WRC under construction

10 Attachment(s)
...asa se naste un WRC...
Masina e un Xsara de 1,6 cu modificari multiple cum ar fi suspensii reglabile, roll-bar, cutie modificata, esapament custom, iar eleronul, bara fata si evazarile sint facute de mine si sint aproape gata.Tin sa precizez ca la final masina va fi o replica a WRC-ului Xsara inclusiv culorile si paintul vor fi identice.
Numai bine!

rider on wheel 04-08-07 06:14

Re: Xsara WRC under construction

ioioioioioioiiiiooi... bafta la proiect... in sf incep sa apara mashini frumoase in sm... ;)

26WRC 04-08-07 11:09

2 Attachment(s)
eleronul tau mi se pare putin exagerat fata de cel a lui Sebastian Leob ...pacat ca nu e in 2 poertiere..dar sunt convins ca o sa iasa ceva superrr ..

masina ta a fost accidentata sau ai inceput modificarile cu ea "intreaga"?

toyoman 04-08-07 23:51

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1029697)
masina ta a fost accidentata sau ai inceput modificarile cu ea "intreaga"?

salut, masina nu este a mea, este a unui client, dar a fost lovita frontal, destul de urit...A fost reconstruita fata, centrata, in rest masina e perfect functionala si e full options.Are doar 17.000 de km.

Alex_VTR 15-09-07 15:03

Sa o stapanesti sanatos si bafta la proiect am si eu o Xsara in 2 usi si am incepu sa fac cate ceva pe la ea ..Bafta!

marin_m_alex 15-09-07 15:10

hmmmm clar va iesi ceva f f frumos!multa bafta in continuare la acest proiect

T.rac3Er 15-09-07 18:57

pentru un 1.6 un asemenea kit exterior nu este decat un kitch.
va fi "distractiv" pt proprietar sa se rada de el la fiecare stop de cate ori cate o masinuta il depaseste. sau cum se va chinui la drumurile lungi sa depaseasca un logan la 110kmh :D
bafta la proiesct anyway 8)

toyoman 15-09-07 20:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by T.rac3Er (Post 1102168)
pentru un 1.6 un asemenea kit exterior nu este decat un kitch.
va fi "distractiv" pt proprietar sa se rada de el la fiecare stop de cate ori cate o masinuta il depaseste. sau cum se va chinui la drumurile lungi sa depaseasca un logan la 110kmh :D
bafta la proiesct anyway 8)

...foarte inteligenta replica ta.Probabil esti adeptul ieftiniturilor, daca, atunci cind am zis ca masina va fi modificata complet nu te-ai gindit ca si motorul va fi modificat...poate nu te-ai gindit ca altcineva poate pune pasiune si cheltui mult cind modifica o masina...
In alta ordine de idei, motorul va avea 160 de cai iar cutia va avea trei rapoarte scurte suficient cit sa nu vada stopuri de logan sau de golf diesel la semaforul de care zici tu...
Kitul exterior este o replica a modelului Xsara WRC deci spunele lor daca au facut un kit kitchos, nu mie.
Dar...va fi bine...si la vara cald:):)

26WRC 15-09-07 20:27

prea tare...ca toate operele tale dealtfel.. FELICITARI!!!
sa nu uiti sa mai pui poze cand este gata...
inca o data FELICITARI!!! & tine'o tot asa :P

Bobby boss 15-09-07 20:37

Bafta cu masinuta si sa iasa asa cum doresti.

GYM 02-12-07 18:12

A trecut ceva vreme...nu se mai aude nimic ? :)

toyoman 02-12-07 18:31

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 1226421)
A trecut ceva vreme...nu se mai aude nimic ? :)

:) masina a plecat de la mine demult la fazele urmatoare.
da' o sa-i cer ceva poze proprietarului si fac update-ul urgent:) ...n-am uitat:):):)

Alex_VTR 01-01-08 11:19

Ma intereseaza si pe mine un motor de VTS ai idee de unde pot face rost....m-am gandit sa ma uit prin Germania ....

rAdU87 06-01-08 22:13

mai baga poze. .. succes

toyoman 07-01-08 11:54

Quote:

Originally Posted by Alex_VTR (Post 1270049)
Ma intereseaza si pe mine un motor de VTS ai idee de unde pot face rost....m-am gandit sa ma uit prin Germania ....

nu am idee, dar in satu mare este un inginer care prepara motoare, daca vrei iti trimit nr lui de tel.

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning