![]() |
Asigurare obligatorie scuter
din cate am inteles...trebuie facuta asigurare obligatorie si pentru scuterele inregistrate la primarie:(
de cand intra in vigoare lega asta? (a intrat deja?) si cam care sunt tarifele? stie cineva ceva? |
Re: Asigurare obligatorie scuter
pai legea a intrat deja in vigoare ....dar la taxe nu ma bag ..habar nu am :sad:
|
damn cu legile lor cu tot ! :cry:
|
rca-ul o sa fie obligatoriu la scutere din octombrie !!!
|
asa am auzit si eu la TV...
si totusi...politia aplica deja amenzi pentru lipsa asigurarii:):):) |
pai profita de nestiinta lumii.....asta e :)
|
eu nu ma opresc nici odata... fug de ei :D ..acum sunt pieton dar cand imi vine motoru nu platesc nimik, pana nu are toata lumea platit tot ce e de platit nu platesc nici io :D
|
Quote:
|
poi noah ..nici 16 ani nu am ...nu am voie sa ma dau numa cu bitza:D ....de aia nu ma opresc...:lol:
|
mancamiati cariciu,nu platiti rca nu? da dak intrati in unu cu masina cine plateste ma pentru voi?chiar credeti k sunteti toti mari smecheri si nu vi se poate intampla nik?sau ma rog,orice numai voua nu.platiti si voi rca la fel k toate celelalte vehicule cu motor,care e problema?nuti mai lua scuter dak nu vrei rca.voi credeti k legile astea sunt facute asa deaiurea...
|
din octombrie trebe platite ...acuma inca nuh :D ...o sa le platim ..daca se poate si full casco;)
|
hmm... io miash face full casco si asigurare... da la viitoru motor,kre o fi...
|
Faceti RCA, ca nu e o suma imposibila.
Si daca patiti ceva chiar nu va doare capul. Nu tin cu societatile de asigurari, dar va poate scuti de multe dureri de cap. |
nu e vorba de faptul de a face sau nu asigurare, zic eu...
ci de faptul ca eu cu 50cc platesc cat plateste unul cu masina cu 1100cc. iar asta...nu e corect! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning