![]() |
pentru pescari adevarati.
vind barcuta(ABSOLUT NOUA) cu telecomanda (raza de actiune peste 500m) pt nadit,2 cuve,super silentioasa. 400E.
|
1 Attachment(s)
asa arata.
|
inca valabil.
|
Zi-mi un ultim-ultim pret... Nu-ti zic s-o dai cu mai putin decat face ca este marfa ta, evident, dar spune-mi un ultim pret.
Sau daca te intereseaza ceva la masina, eu stiu, o revizie mocka, anumite reparatii sau alte chestii. Ca barca intereseaza pe cineva care este mecanic si are garaj. Sau de bani, zi ultimul pret te rog frumos, chiar ma intereseaza. |
pretul este de 400E ,nu se negociaza.se fac la comanda,eu nu am nimik la afacerea asta,ajut un amic navomodelist.astazi am vindut-o si pe a mea,asa ca pt demo mai dureaza 2-3zile.daca te intereseaza cu adevarat,spune-mi ,si dau comanda.in general imi aduce 2 pe saptamina,dar ieri am dat 2,si azi a insistat cineva ,asa ca.......am cedat-o si pe a mea.daca vrei mai multe detalii spune.
|
Cate kg de nada poate duce, ce dimensiuni are, durata baterie, etc. Intereseaza foarte mult pe un prieten care chiar vrea asa ceva. Ca sa i-o faca cineva, doar barca, fara piese, motor sau alte alea, il costa cam 150 E. Cu piese si restul a zis ca-l duce cam pe la 300-350, deci tot pe acolo. Si mai degraba decat sa dea aceeasi bani dar cu mai multa munca si fara sa stie daca merge, mai bine ar lua una gata facuta de un profesionist. De aia am intrebat. Deci pret final 400 E. Astept raspunsul la intrebarile mele si cam cand am putea face o proba. Aaaaa... Are far pt noapte ?? :lol:
|
nada duce cit incape,porumb cam 2,5kg are si lumini de noapte,protectie la elice,daca ai alte nedumeriri intreba.proba,sper ca joi(nu stiu cite bucati primesc).
|
pt cei interesati,pot sa ofer demo pe lac,azi am primit marfa.
|
se primesc precomenzi,timpul de livrare 7-12 zile.pretul,din anumite motive a crescut la 420E,si daca nu dati comanda in citeva zile,creste in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning