![]() |
need some help...
is nou pe aici... sper ca postez unde trebuie... :-P am si eu 2 intrebari:
1. la incintele inchise e nevoie de material fonoabsorbant? 2. cu ce fel de adeziv se lipeste MDF-u si mai e nevoie de ceva suruburi suplimentare sau e suficient adezivu? :?: |
Re: need some help...
-Poti folosi material fonoabsorbant dar calculul incintei se modifica in consecinta.
-Placile incintelor se prind in suruburi, ajutate de adeziv. |
daca citesti aici te poti lamuri destul de bine asupra problemei
http://www.lalena.com/Audio/FAQ/Build/ |
si care ar fi diferenta in a folosi sau a nu folosi material fonoabsorbant? ii vreo diferenta majora? suna altfel? in cazul acestui tip de incinta...
|
si as mai avea o nelamurire... am gasit pe net dimensiunile incintei... ele sunt dimensiunile din interior? sau exterior... avand in vedere faptul ca imi zice de ce grosime trebuie sa fie MDF-ul... :?:
|
la prima nelamurile - cu fara/material fonoabsorbant iti recomand sa iei BASSBOX, unde poti sa experimentezi cu cutii si difuzoare ;)
pt. a doua - daca iti da dimensiuni si grosime la material sunt dimensiunile exterioare, daca iti dadea pe cele interioare nu ii mai interesa sa-ti dea si grosimea materialului acum intre noi fie vorba daca variezi cu cativa cm +/- dimensiunile nu se modifica foarte semnificativ volumul cutiei (in cazul cutiilor mari) bafta |
ms mult de sfaturi :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning