![]() |
Salut . un pic de ajutor.
salut . am un prieten are un daewoo cielo . si vrea sa il faca low ride . sa il lase rau . astept cateva sugestii . cateva metode . cum ar putea sa il coboare . ms;)
|
Re: Salut . un pic de ajutor.
Cat de lowrider ?
Eu l-am coborat pe-al meu 8 cm fata si 6 cm spate. |
Quote:
|
Am zis ca nu pun poze pina nu reusesc sa o vopsesc, ca are mare nevoie.
|
1 Attachment(s)
Quote:
uite . o idee . cam asa ar vrea . stiie cnv cum??? |
Am schimbat 3 randuri de arcuri pina am gasit ce-mi place.Actualelel sunt H&R de opel kadett (verzi) si mi-au coborat-o asa. Amortizoarele sunt CUSTOM , am pe cineva care face(trebuie taiata tija). Eu mai vin prin Rahova saptamanal cel putin, cine stie poate ai noroc si ma vezi(sau auzi ca am un sunet tare si gros)
Vezi ca individul(B83EMM) vroia sa-si vanda suspensia, schimb cu una stoc,si diferenta. Dar la ele nasol ca a taiat din jambe. A mea este sa zic cu maxim 2 cm mai sus decat aia alba. |
Quote:
|
Este aurie(dar va fi neagra in maxim 2 luni) si am numar B66PGA.
Lasa un nr de tel si poate ti dau un tar cand sunt p-acolo sa o vezi. Al meu 0724186590, 0766900342 Serban |
salut . am vb cu tovarasu asta care are masina . si i-am zis de a ta . ca ai nr b66PGA . si mi-a zis ca s-ar putea sa stii masina . e cumva maronie asa .??? si cu o toba daia mare in spate ? el lucreaza la altex . ala langa carefour militari . si a zis ca akolo in curtea aia . a vazut un cielo lasat . si cu PGA la nr . uite nr lui dake . vb poate va intalniti pe akolo ;) 0721502430 adi . in cheama .;) dake ii spui ca ai vb cu mine pe net si stiie el ;)
|
Pai si eu tot la Altex lucrez :D El este la magazinul ala din incinta Carrefour Militari ?
|
Quote:
Deci cielo care la vazut el acolo e al tau ? el are unu alb . dj77dig. urla si ala rau . ;) poate i vezi pe akolo |
Deci chiar ac mai facut curios, cine este si unde lucreaza.
Eu lucrez la Complet Electro Serv(fabrica Altexului de calculatoare) in Comunca Chiajna(imediat dupa carrefour militari). Masina da se poate sa o fi vazut daca este vb de carrefourul asta de langa serviciul meu pt ca ma duc in pauze sa mananc acolo. |
Quote:
|
Nuuu
Am niste jante mari dar MOMO nu oz. In seara asta trec prin Rahova pe la 8 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning