![]() |
De vanzare Rekord Olimpia 1960
2 Attachment(s)
Vand opel rekord din 1960, motor de 1,5l 37 kw, foarte bine intretinuta, numai cu piese originale, motorul este facut si abia iesit din rodaj. pe masina nu bate, nu curge, nu scartie nimic. Are toate taxele la zi, se poate circula cu ea fara nici o problema. Pretul este de 3700 de euro, putin neg. Nr de tel: 0741164199
|
Re: De vanzare Rekord Olimpia 1960
3 Attachment(s)
alte poze...
|
Quote:
|
In certificat scrie ca e din 1960
|
atunci poti sa-i dai foc,sunt ori gresite (in cel mai bun caz) ori facute naspa
http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Rekord vezi ce se facea in 1960 si cu ce seamana in realitate masina ta (am exact ca a ta si eu ) |
masina nu e a mea ci a unui vecin care m-a rugat sa-l ajut s-o vanda... are masina de 30 si ceva de ani... Din cate zice e din 1965 dar in acte e 1960 si nu stie nici el de ce... N-a avut niciodata probleme la itp sau rar din cauza asta... probabil a fost o greseala candva... asa a ramas...
|
3 Attachment(s)
atatea poze am...
|
3 Attachment(s)
...............................
|
2 Attachment(s)
...................................
|
ah,..da, chiar kirin are dreptate, este fabricatie 66-sau 67, asa am avut eu..iar volanul din 68 deja are 3 spite...deci 66/67 100%, astia de la RAR tare tampiti in general, multe greseli au mai facut.
Vecinu' din pacate nu stie k la mai putini bani se importa Rekord-uri C :wink: Din poze cu greu am observat k e in 4 usi...vecinu' e cam zgarca la poze :oops:...putea sa dea jos husa, arata mai fain masina intreaga, clientii erau mai happy :) ma intereseaza daca omul are si o Alfa Romeo Giulia..sau de fapt Rekordul foloseste piese de suspensie fata de Giulia? eu vreau Giulia..o are? :D:D |
nu are giulia...
|
pai are in portbagaj cutie de piese originale(suspensie) de Giulia..inseamna k i-a pus la rekord ceva piese de Alfa Romeo..
|
nush exact ce avea pe-acolo, probabil ceva se potriveste... mi-a zis ca a mai schimbat niste piese pe la ea, de la firma UNIX face rost... incearca la ei...
|
semnalele fata sunt din alt film
|
se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning