![]() |
2008 MINI Clubman
20 Attachment(s)
2008 MINI Cooper Clubman MINI Clubman va intra pe piata auto europeana incepand din noembrie anul acesta si va fi disponibil in trei versiuni: |
Re: 2008 MINI Clubman
frumusel da spatele ala lasa de dorit!
|
Quote:
|
Per total masina e destul de reusita, interesant sistemul de deschidere al portierelor din spate, stil Mazda RX8, dar spatele e urat, cred ca se poate compara chiar cu Logan MCV. Chiar nu au gasit alta solutie???:nervious:
|
motorizarile is super pt asa masinutza , daca are greutatea ca cel dinainte inseamna ca zboara , frumoasa masina ;)
|
rupe cred k la demaraj...fiind f ushoara
|
Vreau si eu unul :D
|
din spate zici k e dric pt pigmei
suicide doors alea mai bine nu existau deloc, k oricum tre sa pliezi scaunele din fatza pt a te urca in spate concluzie: combinatie esuata de practic + wanna-be trendy edit: o bila alba pt motorizari, dar nu e nimic nou sub soare |
... Dric... :rolleyes2
|
O fi el frumos da cu spatele ala o ia pe urmele Dacia
|
Parerea mea au stricat o masina dragutza :)
|
Masina e destul de urata insa inovatoare si originala.Motorizarile sunt atragatoare pt. o asemenea masina.Dupa parerea mea este ciudata.
|
cei de ma MINI sunt invidiosi de scucesul lui MCV prin europa =))
au inebunit de tot europenii.. |
In afara de spatele masini eu zic ca frumusel masinuta :)
Interiorul chiar imi place. Dar mai am o intrebare:!: :?: Cat $$$ o sa fie jucaria asta?:idea: |
Mie imi plac usile alea suicide. La ce motorizari are si la greutatea lui cred ca o sa rupa multe masini la stop:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning