![]() |
Ce parere aveti despre un volvo s40 din 2002 1.6 benzina?
De maine o sa devin proprietarul unui volvo s40 din 2002 1.6i. Ce parere aveti despre aceasta masina?Ce probleme apar mai des la ea?As vrea sa aflu cat mai multe idei despre masina despre un tuning la ea...
|
Re: Ce parere aveti despre un volvo s40 din 2002 1.6 benzina?
ma sincer ala e un motor mult prea mic pentru caroseria aia ... tunning la motor ar fi egal cu zero ... poate un chip admisie si cam asta ar fi tot dar iti zic io ca te plictisesti repede de ea nare ce senzati sa iti dea cu un motor asa de mic :( in orice caz multa bafta cat despre tunning exterior arcuri putin coborate ... jante 19 `` si cam atat merge la volvo ... simplu si frumos:rolleyes2
|
O Sa Te Plictisesti De Ea Dak Nu Stii Sa O Tunezi, In Plus La Volvo Trebuie Sa Stii Cum Sa Tunezi Ca Nu-i Ca Un Bmw Sau Ca Altceva Ce Se Poate Tuna Usor !!!!!!!!!!!!!!!!
|
N-are rost sa te apuci sa bagi bani in ea, daca iti trebuia ceva de tuning ar fi trebuit sa iei macar un motor de 2.0
|
...motorul e destul de mic pt tuning.....dar depinde la ce te referi tu....dak doar la tuning exterior sau si la motor....k putere....motorul ala nuj kta poate sa iti dea...in fine, bafta oricum. aaaaa....si apropo, are tabla buna pe el volvo-ul ala.....am un prieten kre are cu motor de 1,9 diesel de 120 cai.....si e tare rau ......;)
p.s. si io am un s40 dar modelul nou....2,0 diesel...sunt bune masinile...zic eu:D |
daca stiti unde se gasesc body kituri pentru masina asta spuneti`mi si mie pls... si e u am una si vreau tuning (exterior)
|
Nu pune jante pe 19, motorul e mic si o sa il chinui si mai tare cu jantele alea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning