![]() |
Se vinde Megane 2007 - accidentat
1 Attachment(s)
Se vinde Megane 2007 - accidentat. Masina are 3000 km, este fabricatie 2007, a avut acident (a iesit pe camp, a parcurs cativa zeci de metri apoi s-a rasturnat). Airbag-urile nu au sarit, motor, cutie, neatinse, plafon indoit, dar nu rau, ceva geamuri sparte si tabla indoita. Or sa vina mai multe poze. Pretul e undeva catre 4700 euro.
|
Re: Se vinde Megane 2007 - accidentat
2 Attachment(s)
Alte poze. Sorry de calitate, era noapte.
|
cam cat costa reparatia?
o aproximare.. |
in cazul in care is puscate airbagurile.. te cosata o avere... in cazul in care nu is puscate... maxim 2000 cu tot cu vopsit...
|
Airbag-urile nu sunt sarite (nici unul), despre costurile reparatiei, nu stiu inca nimic. Masina are AC, volan piele, etc.
|
Quote:
|
poti sa pui poze.. cu masina din toate uchiurile posivile.. sa se vada cat de avariata easte ? si daca e posibil si de interior.. ?
|
Nu se accepta variante, poze o sa pun, dar tre' sa merg sa le fac intai.
|
upppppppppppppp!
|
Un nr de telefon?Unde poate fi vazuta masina??
|
Quote:
pai da cum ca doar romanu tre sa isi puna nou din "REPREZENTANTA" :))) ca sa fie jmeker.. cum sa te coste o avere ? tu stii ce ieftin scoti un bord nou cu tot cu airbaguri dak stii de unde sa`l iei ? :)) |
da, dar.. tocmai... ca sunt putin care stiu mersurile....... deaceea zic.. ca te costa o avere... daca asi avea putin timp, asi lua-o eu... dar.. din pacate... acum nu e momentu sa astept 2ua saptamani.. cu bani investiti..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning