![]() |
Megane Coupe tunning
Am si eu nevoie de putin ajutor:).Am achizitionat de curand un renault meane coupe si vreau sa ii fac un utning de exterior.As vrea cateva sugestii in ceea ce priveste ce as putea face si unde as putea sa imi fac asa ceva.
|
Re: Megane Coupe tunning
pai pune si tu niste poze sa vedem:D
|
De atunci am schimbat masina tot cu una lafeldar cu 130CP si suspensie si toba sport,deci ii lipseste un kit de exterior.Inca nu i-am facut poze dar o sa incerc sa ii pun cat mai curand
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
E model de-ala vechi masina.pun cateva poze cu aia veche siasta e acelasi model
|
pe asta veke cand tia pus folia tia dat lateralele spate jos ???
|
Da.Toate geamurilemai putin luneta spate.da dupaaiaam avut ceva pb cu geamul fata stanga ca facea un pacanit la inchidere si apoi mi s-a ript macaraua:(
|
si mie imi pacane dar sper sa nu ma lase makaraua de obicei butonu cam face figuri trebe apasat de mai multe ori asta doar daca intra apa sau praf la el... cam nashpa ca trebe date geamurile jos dar in spate nu are alta solutie .... pune si tu niste poze cu asta noua...:-)
|
ce dimensiune de jante aveti pe ele ?
|
Eu acuma am pe asta noua jante pe16(195/45/16) si arat super dar tocmai ieri m-au respins astia la RAR exact ptr jante:(((
|
in ce sens arata super? nu e cam gras talonul? eu tot incerc sa gasesc o dimensiune optima care sa nu fie nici prea subtire nici prea gros (talonul vorbesc). ma gandeam la 205/45/16.
P.S.: Dimensiunea perfecta este 195/50/16 care compenseaza la fix varianta stock de 185/60/15. |
marimea aia o am eu 195/50/r16 din fabrica 8) si arata foarte bine
|
stiu sigur c-am vazut niste poze cu masina ta insa nu imi mai amintesc in ce topic. pune te rog una-doua in care sa se vada jantele. vreau sa-mi fac o imagine a ansamblului. la fel si tu sadsmile te rog.
|
nu-mi pot edita mesajul, ciudat...
in fine, am gasit pozele cu masina ta sika. si sincer sa fiu mi se pare putin cam gros 195/50. O arata mai bine 205/45 ? |
poze ca sunt si io curios ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning