Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Tuning şi Sound Cu Consum Mic !!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/47359-tuning-sound-consum-mic.html)

szambi77 29-07-07 14:43

Tuning şi Sound Cu Consum Mic !!!!!!!

10 Attachment(s)
VW POLO – Classic

An fabr. : 1997 ;

Motor : 1.600 cmc. , 100 CP , filtru aer sport, consum mic ;

Dotări : - aer condiţionat, ABS, servo, geamuri electrice faţă, sistem alarmă VIPER, jante BORBET 16" ; detector radar COBRA ; clantze mascate etc.

- Audio :
- DVD + ecrane încorporate în tetiere şi parasolar dreapta,
- linie audio GROUND ZERO :
- 14 difuzoare (8 medii, 4 tweetere, 2 bass),
- condensator Ground Zero,
- 2 amplificatoare.

Acte perfect ok ! fără probleme la serii, pers. fiz., ITP - iunie 2009, asigurare - până la sfârşitul anului curent.

Preţ : 9.200 euro (accept anumite schimburi) !

Tel. : 0740.902.496

Mail : szambi77@yahoo.com

ID : szambi77

szambi77 29-07-07 20:16

s-a sters cumva un post pe acest thread ?!? de ce ???????? :?: :?: :?:

Imi spune si mie cineva de ce se sterg anumite posturi ??? cine le-a sters intelege intrebarea ...! As dori sa stiu si eu motivul, bine-nteles daca nu e vorba de capriciul cuiva, ca in acest caz nu va avea tupeul sa-mi raspunda...

Dannyfaq a postat "un up de la mine,foarte misto masina" ... Cu ce a gresit omul ??? ma intriga faptul pt. ca nu-i singurul post sters. Repet, cine a sters posturile despre care vorbesc stie raspunsul si as dori sa-l stiu si eu daca se poate ! SE POATE ?

Gabi 29-07-07 21:10

Re: Tuning şi Sound Cu Consum Mic !!!!!!!

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 659655)
:arrow: SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.

+ ca se interzice "up"-ul de la alte persoane pe topicuri care nu le apartin.

szambi77 29-07-07 22:52

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1019922)
+ ca se interzice "up"-ul de la alte persoane pe topicuri care nu le apartin.

De fapt nu era vorba numai de acest post (cu toate ca si la alte posturi apar "up"-uri de la altii si acestea nu se sterg) dar ... ma rog.... multumesc oricum de informare !

Criste 30-07-07 01:37

Gata.Te-ai plictisit de ea ?
Parca nu mai are acea 'sclipire' de cand nu mai e la Sandu.
Bafta la vanzare ( o sa ai nevoie ) ! :)

szambi77 30-07-07 11:49

Bun, in primul rand ne-ai adus la cunostinta ca-l stii pe Sandu... Bravo ! Esti tare :lol: In al doilea rand prin faptul ca te bagi ca musca-n lapte vorbind aberatii dovedeste ca de fapt acea 'sclipire' tie iti lipseste cu desavarsire, nu masinii :lol:

Altcineva ? Cunsocatori in domeniu ....

szambi77 30-07-07 20:18

si up ..........

szambi77 01-08-07 09:56

up.................................

szambi77 02-08-07 15:18

Se plange lumea ca nu sunt combinatii, ca le trebuie consum mic dar sa fie si tunate etc. Am dat cateva masini la viata mea dar nici una pe acest forum :?: :?: :?: se poate ca aici nu sunt decat proprietarii masinilor de vanzare ?

Spark 05-08-07 16:21

shefu` ... spor la vanzare ;)

e pacat sa dispara o asemena prezentza din oras (in cazul in care nu ramane aici)

szambi77 06-08-07 09:52

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1031484)
shefu` ... spor la vanzare ;)

e pacat sa dispara o asemena prezentza din oras (in cazul in care nu ramane aici)

pai si mie mi-ar conveni sa ramana masina pe la noi ... vom vedea, facem sa fie bine sau cel putin incercam ....

DanVectrA 08-08-07 14:04

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 1032505)
pai si mie mi-ar conveni sa ramana masina pe la noi ... vom vedea, facem sa fie bine sau cel putin incercam ....

nu cred ca ai vreo sansa sa vinzi asa ceva pe forum, eu din 5 masini anul asta nu am vandut niciuna aici, oricum bafta la vanzare, masina e superba !!1

szambi77 09-08-07 00:41

Quote:

Originally Posted by DanVectrA (Post 1036167)
nu cred ca ai vreo sansa sa vinzi asa ceva pe forum, eu din 5 masini anul asta nu am vandut niciuna aici, oricum bafta la vanzare, masina e superba !!1

:-) mersi mult de aprecieri ! sincer ma mir ca nu ai dat subaru pana acum ca un 4X4 in starea in care e al tau ... mai rar.... In orice caz, chiar daca unii (ma limitez in a spune) "mai sceptici" sunt de parerea ca "ma chinui" ( :lol: ) sa-mi vand masina, eu totusi am vandut-o . Mamaaaaa, si ce m-am chinuit ;)

Topicul se poate inchide.

rider on wheel 09-08-07 05:22

sa vandut masina? la cine? tot din sm e proprietaru?:shock: :shock: :shock:

Spark 09-08-07 07:31

din cate stiu eu ...
sau din cate am auzit da ...
proprietaru` e din sm
si il stitzi cu sigurantza ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:11.

- Copyright 2025 4Tuning