![]() |
bag si yo o poza cu Dacia mea
1 Attachment(s)
astept parerile voastre:D
|
Re: bag si yo o poza cu Dacia mea
2 Attachment(s)
inca 2 poze.....si mai bag cand termin episodul 2 de tunareala
|
Da jos chestia aia dupa plafon ca e urata si nu isi are rostu in rest e oki masina imi place priza de aer dupa capota.
|
aranjeaza`i si tu semnalul+pozitie din bara ca sunt strame asa.. zici ca sunt legate cu sarma... si pune poze mai detaliate cu lateralele
|
super smechere jantele:Ddaca ar fi ma joasa masina ar arata crima:D
|
masina nare linie ...capota si rotile sunt frumoasa dar....cam atat
lucreaza la linia masinii si la imbanarile caroseriei ..rezultatul va fi mai bun |
imi place capota :)
|
Ceva spoilare ar merge pe ea, scapa de manerele acelea iar aceea priza de aer sau cum o numeste tu ai putea sa o pui in partea stanga/dreapta mai pe margine ar veni mult mai bine
|
toti postati la dacia tuning si masinile sunt vai` mama lor :))nimic schimbat.....stoc. pai asta nici trasa de un LAMBORGHINI nu ajunge la 200 KM/H.. PS: se descompune:)) iti sare o aripa alea alea. daca ai pus tu un eleron crezi ca ai facut tuning ?:))
|
Per ansamblu pareri si pareri e destul de bine pentru un buget redus zic eu acu sincer vreau si eu sa vad niste spoilare pe ea sa vad cum arata asa cat de cat sau sa puna cineva niste siteuri sau ceva cu firme care fac si pentru modelu asta de dacie ceva ca din cate am cautat eu nici una nu se baga la asemenea model
|
Quote:
|
pai ma....anul de fabricatie spune tot.daca o pui pe rampa si te uiti pe sub ea ai sa vezi minunea :D am avut si eu dacie si cunosc fenomenu ! (Acum am opel calibra) sincer sa fiu eu nu as baga bani in acel cotet...
|
si care e rostu in a posta aici? du te si vb la opel si baga te in seama pe acolo
|
gata vericule..nu am vrut sa fiu rautacios oricum, doar imi dau si eu cu parerea :peace: :tetter:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning