![]() |
Vand VW Scirocco 2
4 Attachment(s)
Vw Scirocco 2 ( intrata in 2005 in tara )
Motor - 1.8 injectie mecanica ( 95 cp ) An - 92 decembrie Proprietar ITP 2009 Dotari standard : - servo directie - geamuri electrice - trapa - scaune gen recaro Dotari optionale : - jante Dezent 9J fata si spate cu gume de 215-40-16 - amortizoare sport reglabile pe inaltime - rollbar - evacuare Sebring - sigurante capota si portbagaj - centuri in 3 puncte - alarma cu pager ( modul ridicare geamuri , inchidere centralizata si deschiderea portbagajul din telecomanda ) - punte cu discuri dupa un GTI Si cam ce am schimbat la ea : - ulei castrol gtx - aditiv tufoil - buji + fise - filtru aer - filtru benzina - filtru ulei - delcou - capac si lulea - curea alternator - curea servo - curea distributie + rola intinzatoare - pompa de apa - kit de ambreaj Sachs - discuri fata - spate Brembo - placute fata - spate Ferodo - pivoti , rulmenti , bucsi , cablu frana de mana , maneta , garniturile la etrieri fata - spate ... etc Numai tin minte ce am mai facut , oricum am bagat o caruta de bani .... akum masina are absolut tot nou pe ea ... Pret : 5000 euro NEDISC. Tel : 0724.074.469 |
Re: Vand VW Scirocco 2
up....super masina.....
|
super masina !! merita banii !!!!!!!
|
accept variante doar cu ursulet sau o pisica si ofer diferenta
|
Vrei kalibra aia care o am eu de vanzare pe WW ??
|
Quote:
|
frumoasa masina dar totusi putin cam piperat pretul acum nu te supara ka spun dar in afara de jante nui nimic impresionant
scuzama daca team deranjat cu ceva este doar o parere |
nu m`am suparat , stai linistit . fiecare cu parerea lui
|
mda m-i s-a spus si mie inainte sa o dau, dar adevarul este ca la fiecare colt de strada vezi un vw scirocco impecabil, din 1992-1993, preparat pentru raliu cu omologare dar nerenuntandu-se la confortul interior, iar in stadiul de fata caroseria tine la modificari majore la motorizare tocmai din cauza rollbar-ului. bafta man la vanzare, pacat ca o dai.
|
mariuse daca imi pica un motor 16 valve sa fi sigur ca numai vand masina :D
|
bai tu iei calbra si eu i/ti dau ursul si toata lumea e fericita ok ???
|
bai ce combinatii de trei..luate cate doua se fac aici :lol: :oops:
|
up ..........
|
up ...... un urs ceva ??? :D
|
Cum ai inmatriculat masina ?