![]() |
Dacia Mea - IS-10-CIR
4 Attachment(s)
SALUTARE, baieti! Inainte de toate vreau sa va felicit pentru realizarile facute de voi. Intru pe acest forum de mai bine de 1 an si jumatate dar pana acum nu am postat niciodata nimik. M-am multumit doar sa vad realizarile unora dintre voi ( WRC, DAC, TAU, NIG, si mai sunt si altii ce nu i-am retinut dar ii respect) . Masina pe care o am in prezent este o DACIA 1300 fabricata in 1980. Este a 3-a masina a mea. Pana acum am avut o DACIA 1310 din '92 in care pot spune ca am investit fff multi bani dar si f mult suflet si pasiune. Din pacate acea masina mi-a fost furata...asa a fost sa fie... Dupa aia a urmat un DAEWOO ESPERO...despre aceasta masina nu am prea multe de spus desi am muncit si la ea putin deoarece mai avea cate o mica problema. Espero l-am dat deoarece nu mi s-a parut rentabil, mai avea si unele defecte majore si nu am vrut sa mai investesc.(sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea). Imediat dupa Espero, a urmat DACIA mea 1300 de care pana acum sunt multumit. E cumparata de la unic proprietar cu 55.000 km reali, motorul nu a fost edsfacut niciodata, nu a fost lovita...persoana respectiva cica a fost nuj ce mare personalitate prin Iasi...in fine...Am carnetul de service al masinii, din cate am vazut si pe carnet si pe certificatul de inmatriculare timp de vreo 6 ani nu a circulat deoarece avea si ITP-ul expirat si nici in carnet nu am mai vazut completari in acea perioada... Vreau sa va arat niste poze...sper sa reusesc. Felicitari pt "echipa" de aici...
|
Re: Dacia Mea - IS-10-CIR
Quote:
|
Arata f bine batranica,felicitari!
In stadiul in care e acum poti sa intrii cu ea si pe Dacia Club(postez si eu acolo) si vei fi f apreciat;) Ai grija ce pui pe ea..sa fie discret si cu bun gust;) ..ai vazut cat de gresit era facuta 1300-ta mea cand am postat prima data.. |
Daca intri de atata timp pe forum,inseamna k ai mai invatat cate ceva.Ai vazut si u ce da bine si ce o da in kitch.Frumusica batranica.Sa o stapanesti fara incidente!!!
|
Merci pentru apreciere. Nu as vrea sa-i stric look-ul dar imi place f mult masca aia de renault 12 si cred ca ar da bine.
|
Merci, Ghimpe200...este adevarat ca am vazut f multe dar la capitolul "imaginatie" sunt la pamant.
|
Daca doriti, va mai pot pune poze sa vedeti...
|
4 Attachment(s)
Aici puteti vedea unele fotografii din interior...vor mai fi...
|
e bun k nu ai tapiterie rupta la scaunele alea,care preuspun k sunt ale ei nu?Si bordul nu este creapat ceea ce iar e bine.Bravo si pt k o tii curata,eu nu aveam atata rabdare sa o bibilesc,dar acuma m-am schimbat si am invatat cat de mult se schimba o masina atunci cend este curata si ingrijita!Bafta
|
La interior nu sunt mari modificari...atat i-am schimbat "manetica" de la stergatoare (era de la buton) si fostul proprietar i-a pus un intrerupator pentru motorasul electric de la stropitoare (sau diuze cum le mai spune..), cica asa i-a cerut la ITP...
|
Tin f mult la curatenie...este adevarat...tapiteria este originala a masinii, nu este rupta sau uzata...chiar ma mir avand in vedere "varsta" ei. Mereu cand am timp liber cobor jos la ea si o curat, o aranjez sa fie frumoasa. Prietena mea cred ca este putin geloasa pe ea.
|
4 Attachment(s)
Nu stiu daca cotierele de pe fata sunt ale ei originale...tin minte ca acum ceva timp in urma am urcat intr-o dacoe 1300 si avea pe fata cotiere ceva in genul la cepe spate...nuj ce sa zic...voi ce cerdeti?
|
5 Attachment(s)
Aici puteti vedea unele fotografii din compartimentul motor. Masina a fost vopsita numai la exterior si cred eu...in graba. Cel care a facut-o nu i-a acordat timpul necesar :(.
Diuzele de la stropitori au fost si ele acoperite cu vopsea si urmeaza sa le curat...sper sa nu le zgarii |
Pot spune ca masina a fost "conservata". La balamalele portierelor era multa vaselina intarita si intr-un strat gros, la fel si in partea de jos a portierelor. Am muncti f mult ca sa reusesc sa indepartez stratul de vaselina...
|
Pai..cu vaselina eliminata nu prea ai facut bine..da jos satozele la usi si baga acolo ulei(in usi),precum si in praguri si lonjeroane..ce anume crezi ca a tinut tabla asta veche de 27 de ani in asa buna stare?..VASELINA+ULEIUL!!!
Crede-ma ca stiu ce-ti zic:!: ;) |
All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2025 4Tuning